More

  LG şi Bang & Olufsen au încheiat un nou parteneriat pentru a produce televizoare OLED

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  LG şi Bang & Olufsen au colaborat la începutul acestui an pentru a produce unul dintre modulele pentru noul flagship smartphone LG G5, dar acum companiile duc relaţia la un alt nivel.

  Bang & Olufsen a anunţat în această dimineaţă că intră într-un „parteneriat strategic de tehnologie” cu LG pentru a produce noi televizoare. Bang & Olufsen spune că, vrea să aducă la un loc designul lăudat al companiei daneze cu experienţa OLED de la LG, iar primul set de produse este programat să fie lansat în 2017.

  CEO-ul Bang & Olufsen, Tue Mantoni, a declarat într-un comunicat de presă că parteneriatul va reprezinta „provocările cheie legate de măsurare şi complexitate” ale companiei. Este vorba despre un parteneriat care are potenţiale beneficii, dar problema ambelor părţi este faptul că Bang & Olufsen nu a mai avut profit deloc în ultimii 3 ani şi se află în discuţii să găsească un potenţial cumpărător, potrivit Reuters.

  În ceea ce priveşte tehnologia de display-uri OLED de la LG, lucrurile nu au încă o perspectivă clară. Atât Sony, cât şi Samsung au renunţat la OLED din cauza provocărilor de producţie, în vreme ce LG a investit 8.7 miliarde de dolari într-o nouă fabrică OLED anul trecut.

  Folosind display-uri OLED pentru televizoarele Bang & Olufsen ar putea însemna culori mai bune şi negru mai închis decât cu LCD, iar expertiza LG în ceea ce priveşte producţia ar putea presupune costuri mai mici (deşi preţurile premium ale B&O probabil nu vor fi modificate).

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.