More

  Dincolo de bariere cu Galaxy S7 şi S7 Edge: „Provoacă percepţiile, creează progrese”

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung Newsroom prezintă 3 poveşti ale Galaxy S7 şi S7 Edge, împreună cu Gear VR şi Gear 360, iar prima din serie este Dincolo de bariere cu Galaxy S7 şi S7 Edge: „Provoacă percepţiile, creează progres”, prezentată de designerul de modă danez, muzicianul şi omul renascentist, Henrik Vibskov.

  Pentru unii artişti, etichetele precum „pictor”, „muzician” sau „fashion designer” se potrivesc perfect, dar pentru persoane precum Henrik Vibkov, acestea sunt mai degrabă constrângeri.

  Acesta este un punct de referinţă în industria modei, dar când nu creează noi colecţii, Henrik se menţine ocupat cu activitatea de toboşar la propriul proiect, Mountain Yorokobu.

  Creativitatea nu se opreşte aici. Hentick este, de asemenea, un artist, un profesor de artă şi o figură cunoscută în „New Nordic Movement”. De fapt, acesta consideră că reinventarea constantă este în inima procesului creaţiei. Când a fost întrebat ce anume îl determină să creeze un portofoliu atât de amplu al muncii sale, Henrik a remarcat: „Sunt mereu inspirat de oameni care se auto-provoacă pentru a merge acolo şi pentru a încerca ceva nou, pentru a provoca percepţii şi pentru a crea progres.”

  În seria de flagship-uri Samsung, Henrik crede că a găsit un dispozitiv care întruchipează ceea ce ţinteşte să obţină şi îmbogăţeşte stilul său de viaţă extrem de complex. „Samsung este motivat să redefinească ceea ce poate face un telefon”, spune aceste.

  arta

  Cu Galaxy S7 în mână, un artist ca Henrik explică faptul că se poate bucura nu doar de libertatea de a crea, ci şi de flexibilitatea de care ai nevoie pentru a depăşi limitele indisciplinei. În plus, Henrik spune că Gear VR şi Gear 360, compatibile cu Galaxy S7 şi S7 Edge, au creat o nouă cale spre idei şi creativitate pentru el.

  „Este într-adevăr un mod complet nou de a gândi, de a vedea şi de a experimenta atât lumea de aproape, cât şi pe cea de departe de casă”, spune artistul. „Îmi permite să mă integrez în totalitate într-o experienţă senzorială care îmi stimulează simţurile creative. Sunt interesat să văd cum pot integra această tehnologie progresivă în arta şi designul meu”, mai adaugă acesta.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.