More

  Aston Martin şi Red Bull Racing Formula 1 vor construi o hiper-maşină

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Aston Martin şi echipa Red Bull Racing Formula 1 au anunţat joi dimineaţă că lucrează la crearea unei „hiper-maşini”.

  Proiectul este cunoscut drept AM-RM-001 şi va combina tehnologia hibrid-ului Formula 1 a Red Bull Racing cu frumuseţea care te lasă fără suflare a maşinilor sport Aston Martin.

  Mai mult decât atât, Aston şi Red Bull nu vor fi constrânşi de regulile Formula 1, ci doar de imaginaţia lor şi de legile fizicii. Acest lucru înseamnă că produsul final va fi incredibil din toate punctele de vedere. Dacă vă întrebaţi cu ce va concura AM-RB-001, imaginaţi-vă hiper-maşina lângă Ferrari LaFerrari sau, poate, lângă Bugatti Chiron.

  Companiile nu au anunţat încă un termen limită pentru AM-RB-001. Totuşi, dacă ar fi să facem o estimare, cel mai probabil vom asista la lansarea maşinii undeva în 2019 sau 2020. De asemenea, dat fiind faptul că la finalul denumirii cele 2 companii au pus un număr din 3 cifre, s-ar putea să existe mai mult de un model de hiper-maşini create de Aston Martin Red Bull.

  red

  Oricum ar fi, aşteptăm cu interes să vedem ce ni se pregăteşte şi, nu ar fi exclus să vedem produsul într-una dintre peliculele James Bond (făcând aluzie la 001 în denumirea proiectului), mai ales că nu ar fi primul Aston Martin condus de detectiv.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.