More

  Swatch a lansat smartwatch-ul Tissot Smart-Touch

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Swatch a anunţat lansarea celui mai nou smartwatch al său: Tissot Smart-Touch.

  Tissot Smart-Touch nu este primul ceas smartwatch pe care Swatch îl lansează. În 2015, Swatch a lansat Bellamy şi Touch Zero One, dar cu funcţionalitate limitată, destinată exclusiv pentru volei şi plata cumpărăturilor, aspecte ce nu le-a făcut foarte atractive pentru publicul larg.

  Cu toate acestea, în 2016, Swatch a lansat Tissot Smart-Touch, primul smartwatch „pursânge”, cu funcţionalitate extinsă. Evident că, nu este un smartwatch de nivelul a ceea ce oferă Tag Heuerdar are majoritatea funcţiilor necesare oricărui utilizator, în rutina sa zilnică.

  Tissot Smart-Touch poate fi sincronizat cu smartphone-ul pentru a oferi asistenţă la navigare. Mai mult, beneficiezi şi de prognoze actualizare de la o staţie meteo care transmite condiţiile vremii direct pe smartwatch-ul tău.

  tissot-smart-touch

  Smartwatch-ul are şi un altimetru, cât şi alte unelte utile, cum ar fi actualizări automate ale timpului. Bateria poate oferi o perioadă de funcţionare de până la un an între încărcări, iar reîncărcarea poate fi făcută folosind energia solară.

  Preţul pentru acest smartwatch Tissot variază între 1100 şi 1200 de dolari. Cu toate că, preţul nu este unul tocmai accesibil, Swatch precizează faptul că dispozitivul poate funcţiona ca un ceas normal, chiar dacă sincronizarea cu smartphone-ul se încheie sau se întrerupe, deci funcţia de bază se păstrează tot timpul.

  Lansarea Tissot Smart-Touch nu este o surpriză, Swatch afirmând că nu face altceva decât să păstreze linia pe care a anunţat-o de foarte mult timp. Cu toate acestea, nu se ştie dacă Swatch va continua pe acest segment al ceasurilor inteligente. Pe de altă parte, tot mai mulţi producători elveţieni de ceasuri tradiţionale creează tot mai multe modele de ceasuri inteligente.

  Aşteptările Swatch sunt, totuşi, foarte ridicate. Compania vrea să vândă până la 40000 de unităţi Smart-Touch, în primul an.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.