More

  Smart Reply pentru Inbox by Gmail este disponibilă acum şi pe desktop

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Inbox by Gmail are câteva funcţii utile, dar probabil cea mai interesantă este Smart Reply, care a fost extinsă pe desktop săptămâna aceasta.

  Una dintre cele mai folositoare unelte pentru Inbox by Gmail, Smart Reply, îţi face viaţa mai uşoară folosind inteligenţa artificială pentru a crea fraze pentru a răspunde la email. Până acum, doar cei care foloseau un dispozitiv mobil se puteau bucura de această funcţie, dar începând de săptămâna trecută, compania Google a anunşat pe blogul Gmail că funcţia este disponibilă şi pentru desktop.

  Desigur, Smart Replies tind să ofere opţiuni relevante, dar nu sunt de mare folos în situaţiile de zi cu zi. Deschide o invitaţie la o petrecere şi ai putea primi sugestii precum: „Sună bine!”, „Abia aştept” sau „Îmi pare rău, dar nu pot fi acolo”.

  Până când adaugi „Bună, Ana” şi alte cuvinte pentru a personaliza email-ul, ai putea la fel de bine să scrii de unul singur întregul răspuns.

  Acestea fiind spuse, Google ar putea adăuga un „Bună” automat la începutul răspunsurilor inteligente. Email-urile au de regulă un nume al expeditorului, aşa că atunci când inbox crede că acesta este un nume uman, ar putea scrie: „Bună, Ana, Sună bine! Ne vedem acolo. Mulţumesc, Dan”.

  gif

  Până una alta, se pare că mai avem de aşteptat o vreme până când email-ul personal să răspundă de unul singur la diferite mesaje pe care le primim pe parcursul zilei. Inbox-ul viitorului are loc de îmbunătăţiri, iar o simplă funcţie precum Smart Reply s-ar putea să nu fie extrem de utilă, ba chiar să te încurce în unele situaţii.

  Acum, Google face posibilă chiar şi utilizarea oricărei alte adrese de email, prin conectare la Gmail. Spre exemplu, dacă adresa ta este mailat@papercut.fr, te poţi conecta cu ea prin Gmail, dacă foloseşti aplicaţia Gmailify. Pentru mai multe detalii, urmăreşte video-ul de mai jos.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.