Apple oferă Microsoft Office 365 gratuit când cumperi iPad Pro

Cristian Gănescu
- 24.03.2016, 11:35 în Aplicaţii
0

SHARES

Apple vrea să acapareze tot mai mult din utilizatorii Windows, iar pentru a face acest lucru a apelat la întreg pachetul Office, de la Microsoft.

Clienţii care doresc să cumpere noul iPad Pro, au posibilitatea de a opta pentru un abonament Office 365, singurul „accesoriu” care este un alt produs decât Apple, disponibil în formularul de comandă.

Pachetul Office 365 pentru aplicaţia mobilă include programe precum Word, Excel, PowerPoint şi OneNote. Utilizatorii pot alege mai multe variante ale programului, cum ar fi Home, Personal sau Universitar, fiecare având diferite caracteristici.

office365

Este o abordare neaşteptată din partea Apple, nu neapărat pentru că ar avea propriul pachet de programe, ci pentru că Microsoft oferă toate caracteristicile programelor GRATUIT pentru versiunile de iOS.

Posibilitatea de a opta pentru un abonament Office 365 apare şi atunci când vrei să achiziţionezi dispozitivele iPad Air 2, iPad mini 2 sau iPad mini 4.

Din punct de vedere al strategiei de vânzare, este o alegere foarte bună a companiei Apple, programele Microsoft oferind cel mai ridicat grad de productivitate.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!