More

  G900 Chaos Spectrum este cel mai bun mouse de gaming din portofoliul Logitech

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Logitech prezintă astăzi cel mai bun mouse de gaming produs de compania elvețiană până în acest moment: Logitech® G900 Chaos Spectrum™.

  Printre caracteristicile celui mai nou mouse de gaming se numără professional-grade wireless, cea mai bună tehnologie wireless la ora actuală, senzor optic dedicat jocurilor, design flexibil ambidextru, iluminare personalizabilă, design mecanic al tastei pivot și construcție ușoară, pentru performanțe maxime și confort pe durata sesiunilor îndelungate de joc.

  Modelul G900 Chaos Spectrum oferă o performanță wireless fără lag împreună cu o durată de viață mai mare pentru baterie, lucru certificat de către jucători profesioniști de sporturi electronice.

  Am purtat discuții cu jucători profesioniști de eSports și niciunul dintre ei nu îndrăgește cablul la un mouse cu fir. Aceștia și-au exprimat dorința de a avea parte de libertatea pe care ți-o oferă un mouse wireless și precizia unuia cu fir. Astfel, acesta a fost obiectivul pe care și l-au luat inginerii noștri în ceea ce privește designul: conceperea unui mouse de gaming wireless care să fie mai rapid decât mouse-ii de competiție cu fir. G900 se ridică la nivelul așteptărilor și suntem siguri că este cel mai bun mouse de gaming pe care l-am făcut vreodată” a declarat Ujesh Desai vice președinte și general manager al departamentului de gaming de la Logitech.

  JPG 300 dpi (RGB)-G900 Chaos Spectrum Hea_TopDown_onWhite

  Tehnologie wireless professional-grade

  Cu o rată de raport de o milisecundă și conexiune wireless optimizată de 2,4GHz, Logitech G900 Chaos Spectrum își surclasează principalii competitori, fie modelele wireless, fie cele cu cablu. Mulțumită în mare parte tehnologiei exclusive clock-tuning, ce reduce în mod semnificativ consumul de energie, utilizatorii se pot juca în mod continuu timp de 32 de ore – un weekend întreg – în urma unei singure încărcări (24 de ore cu iluminarea presetată).

  Atunci când acumulatorul rămâne fără energie, sistemul de monitorizare al acumulatorului, setat în Logitech Gaming Software (LGS), va notifica utilizatorul. Nu este nevoie ca utilizatorii să se oprească din joc pentru a reîncărca mouse-ul deoarece are capacitatea de a comuta din modul wireless în cel cu fir atunci când este conectat direct la PC. O simplă încărcare nu durează decât două ore, ceea ce înseamnă ca utilizatorii nu vor trebui să utilizeze cablul pentru prea mult timp.

  JPG 300 dpi (RGB)-G900 Heat_Bottom

  Cel mai exact senzor optic pentru un mouse de gaming

  Logitech G900 Chaos Spectrum conține senzorul PMW3366, cel mai bun senzor optic la ora actuală ce folosește tehnologia exclusivă clock-tuning. Recunoscut de gameri și profesioniști ca fiind cel mai performant senzor optic de mouse de gaming de pe piață, PMW3366 redă cu o exactitate incredibilă pe ecran orice mișcare a mâinii pentru o performanță cât mai bună chiar și la un nivel ridicat de sensibilitate. Senzorul modelului G900 Chaos Spectrum are zero accelerație și filtrare pe întreaga gamă DPI (200 – 12000 DPI), oferind un tracking acurat și reacție constantă la orice viteză.

  JPG 300 dpi (RGB)-Heat_Cyan_Beauty

  Perfect adaptabil pentru orice tip de mână și stil de joc

  Modelul G900 Chaos Spectrum oferă posibilitatea de a putea fi configurat de utilizatori în funcție de preferințele acestora. Capacitatea mouse-ului de a fi ambidextru se datorează plăcuțelor magnetice ale butoanelor, care îl pot transforma într-un mouse pentru mâna stangă sau pentru cea dreaptă. Mouse-ul conține un grip confortabil care se poate adapta unei varietăți largi de mâini, palme și degete.

  Prin intermediul LGS, iluminarea și nivelul luminozității mouse-ului pot fi programate în funcție de stilul, mediul înconjurător sau sistem oricărui utilizator, dintr-o paletă de 16,8 milioane de culori. Gamerii pot aduce mouse-ul la viață prin efectele de lumină “breathing” sau pur și simplu prin oprirea iluminării atunci când mouse-ul nu este folosit.

  JPG 300 dpi (RGB)-Heat_Cyan_Detail

  Design mecanic al comenzii pivot

  Butoanele mouse-ului Logitech G900 Chaos Spectrum au fost proiectate special pentru a oferi o atingere clară și curată alături de o acționare rapidă a clickurilor. Un sistem metalic cu arc de tensionare și balamale exclusive pentru pivotarea mecanică au fost integrate tastelor principale (stânga-dreapta) ale mouse-ului. Acest sistem reduce distanța prestabilită între butoane și switch-uri, reușind să minimizeze forța necesară de acționare a butoanelor, permițând o recuperare mai rapidă după fiecare click. Rezultă un răspuns precis și o acționare performantă, sporită și rapidă.

  JPG 300 dpi (RGB)-Heat_Profile Right _Cord Out

  Construcție precisă

  Fiecare componentă a mouse-ului Logitech G900 Chaos Spectrum a fost optimizată pentru a reduce greutatea, menținând în același timp stabilitatea. Toate elementele de construcție au fost analizate și ajustate pentru a elimina greutatea nedorită indiferent că este vorba de rotița hiper rapidă pentru scroll sau de interiorul componentelor care formează mouse-ul. Rezultatul este un mouse de gaming wireless ce cântărește 107 grame, ce reușește să fie confortabil când este utilizat chiar și pentru perioade mai lungi de timp și să furnizeze timpi de răspuns mai rapizi la mișcare.

  Preț și disponibilitate

  Logitech G900 Chaos Spectrum va fi disponibil în magazinele de specialitate din Europa la începutul lunii aprilie 2016 la un preț recomandat de 179 EUR. Pentru mai multe informații accesați gaming.logitech.com sau adresa de blog.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.