More

  Apple lucrează la o producţie TV în colaborare cu Will.i.am

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Apple va produce propria emisiune TV despre aplicaţii. În colaborare cu Will.i.am şi 2 producători de la Hollywood, Apple lucrează la crearea unui show TV despre aplicaţii.

  Nu este destul de clar despre ce va fi vorba în formatul TV, dar se pare că acesta va gravita în jurul aplicaţiilor. Eddy Cue, vice-preşedinte senior Apple, a declarat pentru The New York Times că: „Lucrurile grozave legate de app store au fost întotdeauna ideile măreţe pe care oamenii le-au avut pentru a construi lucruri şi pentru a crea lucruri.”

  „Acest lucru nu înseamnă că vom intra foarte mult în producţia de film sau producţia TV sau ceva asemănător cu asta”, a continuat Cue

  Din păcate, Apple nu a oferit mai multe detalii cu privire la proiectul la care lucrează. Nu ştim încă prin ce modalităţi va fi finanţat, când se va lansa sau cum plănuieşte Apple să îl livreze. Compania a lansat conţinut via Apple Music, dar acest proiect despre care vorbim astăzi nu este legat de muzică.

  Rămâne să vedem în perioada următoare ce anume plănuieşte exact Apple şi care este rolul pe care îl va juca artistul Will.i.am în această poveste. Ştim că Will.i.am este un împătimit al gadgeturilor, acesta lansându-şi propria linie de smartwatch-uri, care însă nu a avut un succes atât de mare precum preconiza acesta.

  În urmă cu doar o lună de zile, cântăreţul, al cărui nume real este William Adams, a lansat Dial, un smartwatch care funcţionează pe bază de comandă vocală, pe care îl consideră atât de bun încât va depăşi dispozitivele portabile de la Apple şi Samsung.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.