More

  Jocul Pokémon GO te pune să cauţi monstruleţi în tot oraşul

  Jocul de realitate augmentată,  Pokémon GO, te va pune în situaţia de a străbate oraşul în lung şi-n lat pentru a descoperi cei mai râvniţi pokemoni.

  Niantic Labs a oferit mai multe detalii despre jocul Pokémon GO, care a fost anunţat pentru prima dată în luna septembrie 2015. Jocul se bazează pe francisa pokemon, extrem de apreciată peste tot în lume, fiind dezvoltat în colaborare cu Nintendo. Jucătorii vor trebui să exploreze mediul înconjurător în căutarea unor pokemoni.

  Cei interesaţi de această aventură trebuie să aibă o condiţie fizică foarte bună deoarece unii pokemoni pot fi găsiţi numai în habitatul lor natural. Spre exemplu, pokemonii de apă pot fi găsiţi numai în apropierea lacurilor şi a oceanelor.

  Anumite elemente, inclusiv ouăle de pokemon vor putea fi găsite la PokéStops sau în spaţii de interes, cum sunt muzeele sau anumite monumente istorice.

  Anumite spaţii vor fi alese pentru antrenament, unde poţi achiziţiona sau unde îţi poţi antrena pokemonul. Poţi intra într-una dintre echipe şi să te lupţi cu alţi jucători.

  Cei de la Niantic spun că jocul va fi lansat în Japonia cât de curând. Încă nu au fost furnizate detalii despre Pokémon GO Plus disponibil pentru smartwatch-uri, dar cel mai probabil vom avea parte de informaţii suplimentare în viitorul apropiat.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here