More

  Carcasa cu baterie externă, pentru Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge, cu încărcare wireless

  Mophie este cunoscută pentru bateriile sale externe şi carcasele pentru smartphone de foarte bună calitate, dar noua cascasă pentru dispozitivele Samsung Galaxy S7 şi Galaxy S7 Edge întrece orice de pe piaţă.

  Pentru prima dată, producătorul Mophie a integrat încărcarea wireless în carcasa cu baterie externă. Mai mult, cascasele sunt compatibile cu standardele Qi şi PMA, cum sunt si dispozitivele Galaxy S7 şi S7 Edge, care pot fi încărcate wireless.

  Noul standard permite încărcarea wireless a dispozitivelor, fără a mai fi nevoie ca acestea să fie scoase din carcasă, ci carcasa poate fi amplasată direct pe padul de încărcare.

  carcasa

  Carcasa Mophie Juice Pack pentru Galaxy S7 oferă o perioadă de funcţionare cu 60% mai lungă, datorită bateriei de 2950 mAh. Aceasta are o dimensiune de 17,5mm grosime şi o greutate de 100 de grame. Carcasa pentru Galaxy S7 Edge are 3,300mAh şi o grosime de 18,5mm şi greutate de 122 grame.

  Carcasele sunt disponibile numai în culoarea negru, ambele având un preţ de 99 de dolari, respectiv 110 Euro pentru piaţa din Europa.

   

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here