More

  Actualizarea iOS 9.3 îngheaţă dispozitivele

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Apple nici nu a lansat bine actualizarea iOS 9.3 că problemele au şi început să apară, iar bug-ul care se manifestă este cât se poate de enervant.

  Pe forumul de asistenţă Apple, foarte mulţi utilizatori sesizează probleme care se manifestă prin îngheţarea dispozitivului, imediat după ce actualizarea la versiunea iOS 9.3. Cele mai multe probleme au fost sesizate de utilizatorii de iPhone 6s şi iPhone 6s Plus.

  Este un bug cât se poate de ciudat, foarte multor utilizatori fiindu-le blocate complet dispozitivele, imediat după ce au accesat un link în browser-ul Safari.

  Bug-ul se manifestă diferit pentru anumiţi utilizatori. În vreme ce unora le îngheaţă dispozitivul în întregime, alţi utilizatori spun că lor nu le merg deloc link-urile. Practic, cu toate că aceştia accesează un link, nu sunt redirecţionaţi către pagina de destinaţie. Atunci când utilizatorul ţine apăsat pe link îndelung, dispozitivul îngheaţă complet.

  Din păcate, nu există nicio aplicaţie sau serviciu care ar putea fi singurul responsabil. Absolut toate aplicaţiile precum Safari, Mail, Notes şi aplicaţia de Mesaje declanşează această problemă.

  Această problema afectează utilizatorii la nivel global. Utilizatorii au sesizat această problemă şi pe reţeaua Twitter, nu numai pe forumurle Apple. În vreme ce problema cea mai des sesizată a fost pentru dispozitivele iPhone 6s şi 6s Plus, alţi utilizatori au avut această problemă şi pe iPad Air 2.

  Nu ştim când va remedia Apple acest bug. Un utilizator susţine că cei de la Apple i-au spus într-o conversaţie privată că va fi disponibil un remediu cel târziu luni sau marţi.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.