More

  Samsung Always On Display pe Galaxy S7 şi S7 Edge

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung Always On Display pe Galaxy S7 şi S7 Edge permite utilizatorilor să verifice ora şi data mult mai uşor şi. De asemenea, ai posibilitatea să fii cu ochii pe apelurile ratate. Cum de altfel poți să vezi alertele cu privire la mesaje. Asta chiar şi atunci când telefonul nu este utilizat sau este în standby.

  Într-o postare pe blogul oficial de ştiri Samsung, este explicat pas cu pas procesul de personalizare a funcţiei Always On. Samsung a început să dezvolte funcţia în urmă cu aproape 3 ani de zile. S-a bazat pe 2 nevoi mari ale utilizatorilor: capacitatea de a verifica informaţiile rapid şi diferenţierea de ceilalţi utilizatori.

  Totuşi, aceşti factori nu au fost suficienţi. Iar un element extrem de important a fost consumul de energie.

  Samsung Always On Display pe Galaxy S7 şi S7 Edge

  Display-ul AMOLED de pe Galaxy S7 şi S7 Edge a fost benefic pentru implementarea Always On Display de la bun început. Pentru că pixelii negri de pe display-ul AMOLED sunt de fapt opriţi, astfel funcţia consumând mai puţină energie.

  În ciuda acestui avantaj, alte componente precum Display Driver IC, Application Processor şi o varietate de senzori încă mai consumă energie. Din toate aceste componente, DDI consumă cea mai multă putere. Pentru a implementa AOD pe Galaxy S7 şi S7 Edge, Samsung a redus consumul de energie în sleep mode la mai puţin de 20% din ratele precedente. Este vorba de aproape jumătate din energia consumată de funcţia Night Clock de pe modelele anterioare. Care foloseşte doar ecranul edge de pe display.

  Always On Display

  Samsung a introdus, de asemenea, Smart Power Saving. Un nou algoritm hardware, pentru a îmbunătăţi mai departe performanţa DDI a Galaxy S7 şi S7 Edge. Prin asta, compania a reuşit să separe nevoia de energie pentru DDI în normal activity mode şi cea necesară pentru AOD în nivel hardware.

  Consumul de energie variază în funcţie de informaţiile pe care utilizatorii doresc să le verifice via Always On Display. Display-ul utilizează doar 8 culori atunci când furnizează informaţii simple, inclusiv data şi ora. Dacă vrei să ai mai multe imagini şi culori afişate pe ecran, numărul culorilor creşte până la 16 milioane. Lucru ce presupune un consum ceva mai mare de energie. Asta se întâmplă automat şi nesimţitor prin software-ul şi hardware-ul AOD, care lucrează într-o manieră armonioasă.

  samsung

  La mai puțin de 5% Always On Display se dezactivează

  Atunci când bateria dispozitivului mobil ajunge la mai puţin de 5%, funcţia Always On Display se dezactivează automat. Samsung a încercat să furnizeze o experienţă mult mai captivantă cu acest display AMOLED. Dar acum, compania a dus lucrurile la următorul nivel cu funcţia care distinge Galaxy S7 şi S7 Edge de restul dispozitivelor mobile. Chiar şi atunci când ecranul este în standby.

  personalizare Always On Display

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.