More

  Samsung Galaxy S7 Active a fost confirmat

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Dspozitivul Samsung Galaxy S7 Active a fost confirmat prin aplicaţia Samsung Level.

  Atunci când Samsung a lansat dispozitivele Galaxy S7 şi Galaxy S7 Edge, compania s-a bazat foarte mult pe noile funcţionalităţi care se adresează utilizatorilor împătimiţi, cum ar fi slotul pentru microSD.

  Mai mult, noile modele sunt rezistente la apă şi praf, caracteristici care în mod normal Samsung le introducea pe modelele din gama „Active„, cum a fost S6 Active.

  Samsung nu a vorbit deloc despre lansarea unui model din seria Active, iar pe tema unei posibile lansări putem numai specula. Cu toate acestea, existenţa unui asemenea model, chiar şi scriptică, dacă nu fizică, a fost confirmată de aplicaţia Samsung Level, după cum se poate vedea mai jos.

  SamsungLevel

  Dacă Samsung respectă linia gamei Active, dispozitivul va fi o versiune mai „rezistentă” a dispozitivului, cu o carcasă de protecţie care se adresează mai mult persoanelor active, care petrec foarte mult timp în medii periculoase, pentru smartphone-uri, evident.

  Este la fel de evident că design-ul modelului Active nu va mai fi la fel de elegant, dar întotdeauna, pentru astfel de modele, funcţionalitatea primează designul.

  Nu rămîne decât să aşteptăm poziţia Samsung referitor la eventuală lansare a dispozitivului Samsung Galaxy S7 Active.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.