More

  WhatsApp permite replici rapide şi personalizarea listei de contacte

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Cea mai nouă actualizare WhatsApp, disponibilă pe canalul beta, vine cu o serie de noi funcţionalităţi, între cele mai importante fiind posibilitatea de a răspunde rapid unui mesaj, fără a fi nevoie să deschizi aplicaţia, dar şi posibilitatea de a personaliza lista de contacte.

  Quick Reply va fi disponibilă pe versiunea 2.12.260 a aplicaţiei WhatsApp. Nu pare a fi un precursor al funcţiei Quick Reply disponibilă pe sistemul de operare Android N, dar nici nu funcţionează precum funcţia Quick Reply disponibilă pe Hangouts.

  Atunci când apeşi butonul „Reply”, din fereastra de notificare a aplicaţiei WhatsApp, în loc să se lanseze aplicaţia WhatsApp sau un box care să permită completarea cu un text, utilizatorii vor avea o fereastră pop-up, întocmai celei de la conversaţiile Facebook Messenger.

  WhatsApp-Quick-Reply

  Există şi un buton pentru a trimite un mesaj înregistrat, dar şi scurtături pentru emoji, un buton de vizualizare a conversaţiei şi unul pentru închiderea ferestrei de conversaţie.

  În ceea ce priveşte selecţiile multiple în interiorul aplicaţiei, este o procedură standard şi foarte simplă. Tot ce trebuie să faci este să să ţii apăsat pe contactul sau grupul pe care vrei sa îl selectezi, până acesta este marcat ca selectat, după care apeşi pe alte contacte pentru a le adăuga selecţiei tale.

  În funcţie de contactele pe care le selectezi, fie indivizi, grupuri sau selecţii mixte, opţiunile se vor modifica. Aceste opţiuni vor fi afişate în partea de sus a aplicaţiei, alături de numărul total al selecţiilor.

  Dacă alegi să combini selecţiile, opţiunile disponibile vor fi disponibile numai pentru selecţiile respective. Spre exemplu, în funcție de selecţie, opţiunile pot fi:

  – O conversaţie individuală: arhivează, şterge, mute
  Mai multe conversaţii individuale: arhivează, şterge, mute
  – O conversaţie de grup: arhivează, părăseşte grupul, mute
  – Mai multe grupuri: arhivează, părăseşte grup, mute
  – Mix între grupuri şi conversaţii individuale: arhivează, mute

  Pentru a beneficia de aceste funcţionalităţi, tot ce trebuie să faci este să intri în grupul WhatsApp beta, unde găseşti APK pentru WhatsApp v2.12.260. Dacă nu te descurci, poţi aştepta lansarea oficială pe Google Play.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.