HyperX lansează căștile de gaming Cloud Revolver

NoobZ
- 30.03.2016, 12:16 în Gadgets
0

SHARES

HyperX®, divizie a companiei Kingston Technology, Inc., liderul mondial independent în produse de memorie, lansează HyperX Cloud Revolver™, noile căști din gama Cloud.

HyperX Acestea vor fi disponibile pentru pre-comandă la PC Garage de la 1 aprilie, urmând a fi distribuite începând cu 9 mai. Noile căști oferă o calitate și o precizie a sunetului superioară datorită difuzoarelor de 50mm, atât în shootere-le first person cât și în jocurile open environment.

Adaptabilitatea difuzoarelor, designul mecanic al cutiei acustice frontale, cupa căștilor de dimensiuni mai mari si spațiile pentru ventilație le permit utilizatorilor să audă mișcările adversarilor mai clar și de la o distanță mai mare, obținând astfel un avantaj competitiv asupra acestora. Pasionații de muzică vor aprecia sunetul similar celui dintr-o sală de concerte în timp ce ascultă muzica preferată.

HyperX Cloud Revolver, asemeni predecesorilor Cloud și Cloud II, folosește spumă roșie cu memorie și piele de înaltă calitate pentru cupele de urechi și head band, pentru un confort sporit în timpul sesiunilor lungi de gaming.
Suspensia confecționată din oțel aduce un plus de durabilitate, stabilitate și calitate.

Micorofonul detașabil al căștilor HyperX Cloud Revolver redă o voce clară, de înaltă fidelitate, reducând zgomotul de fundal. Acestea sunt compatibile cu mai multe platforme, putând fi utilizate atât la PC cât și la console, dar și cu device-uri mobile, fiind certificate de către TeamSpeak™ și Discord și compatibile cu programe precum Skype™, Ventrilo, Mumble și RaidCall. Pachetul include o cutie de 2mm pentru controlul audio, cu două intrări pentru stereo și microfon.

hx-hscr-bk_top_hr

Fanii prezenți la DreamHack Masters 2016 din Malmö, Suedia, pe 16-17 aprilie vor avea în premieră oportunitatea de a testa și cumpăra căștile HyperX Cloud Revolver, HyperX fiind sponsorul oficial de căști de gaming al competiției.

“Profilul audio al sunetului va schimba felul în care se joacă jocurile de tip FPS. Gamerii care poartă aceste căști vor avea un avantaj, deoarece vor putea auzi deplasarea adversarilor de la o distanță mai mare. Căștile au fost proiectate pentru a oferi un nivel cât mai ridicat al detaliilor audio, și implicit un avantaj competitiv gamerilor care le utilizează”, a declarat Gabriel Gîdea, director de dezvoltare Kingston Technology România și Bulgaria.

HyperX Cloud Revolver beneficiază de o garanție de doi ani.

HyperX este divizia de produse high-end a companiei Kingston Technology, incluzând module de memorie DDR4 și DDR3, unități SSD, memorii de tip USB Flash și accesorii pentru gaming. Cu un target format din gameri, entuziaști de tehnologie si pasionați de overclocking, HyperX este recunoscută în toata lumea pentru calitate, performanță și inovație.

HyperX este dedicată susținerii fenomenului de eSports, sponsorizând peste 20 de echipe la nivel global și susținând ca sponsor principal Intel Extreme Masters. Produsele HyperX sunt folosite în sistemele prezente la evenimente precum Brasil Game Show, China Joy, DreamHack, gamescom and PAX.

hx-hscr-bk_controller_hr

Specificații și caracteristici HyperX Cloud Revolver:

» Studio-grade sound stage: HyperX Cloud Revolver creează intensitatea necesară unei precizii optime şi un avantaj competitiv. Datorită acestora vei putea auzi şi determina de la o depărtare mai mare locaţia adversarilor din joc. Ideal pentru genul FPS şi open-environment, cât şi unei experienţe concert-hall în timpul ascultării muzicii.
» Noua generaţie de difuzoare de 50mm: Difuzoarele de 50mm cu direcţionare sunt poziţionate paralel cu urechile pentru frecvenţe clare şi un bass intensificat. Difuzoarele direcţionează sunetul în ureche, pentru o poziţionare audio precisă.
» Consacrata spuma cu memorie HyperX: Spuma de culoare roșie cu memorie este vizibilă din spatele cupelor pentru a diferenţia HyperX de competitori. Calitatea ridicată a spumei este recunoscută prin premiile câştigate datorită comfortului şi calităţii acestora.
» Extensie audio box de 2M: HyperX Cloud Revolver vine cu o extensie de 2M, sub formă de cutie, a controlului audio cu intrări pentru stereo şi microfon pentru PC. Este recomandată utilizarea cu placa de sunet integrată.
» Cadru din oţel: Proiectat în Germania, HyperX Cloud Revolver are un cadru din oţel solid pentru o durabilitate şi stabilitate crescută.
» Microfon detaşabil cu noise-cancelling: Microfonul detaşabil e util pentru gaming, dar şi pentru a asculta muzică, având un design flexibil.
» Compatibilitate cu multiple platforme: HyperX Cloud Revolver este compatibil cu PC, Xbox One™1, PS4™, Wii U™, Mac® şi Mobile2 fiind folosit un singur headset atât pentru PC cât şi pentru console.
» Certificat TeamSpeak: TeamSpeak™ oferă un certificat de calitate a vocii a sunetului. Nici un ecou, sunet de fundal sau distorsionări ale vocii nu au fost detectate în timpul testărilor. Alte programme de Chat compatibile: Discord, Skype™, Ventrilo, Mumble şi RaidCall.

hx-hscr-bk_ee_pb_hr

Căşti:

» Difuzor: Dynamic, 50mm cu magneţi neodim
» Tip: Circumaural, Closed back
» Frecvenţe: 12Hz–28,000 Hz
» Impedanţă: 30 Ω
» Nivelul de presiune acustică: 104.5dBSPL/mW la 1kHz
» T.H.D.: < 2%
» Putere Input: 30mW, Maximum 500mW
» Greutate: 360g
» Greutate cu microfon şi cablu: 376g
» Lungimea şi tipul de cablu: Căşti ( Headset) (1m) + Audio Control Box (2m)
» Conexiune: Căşti (Headset) – 3.5mm plug (4 poli) + Audio Control Box – 3.5mm intrări stereo şi microfon

hx-hscr-bk_side_hr

Microfon:

» Element: Microfon electret condenser
» Model polar: Uni-direcţional, Noise-cancelling
» Frecvenţa de raspuns: 50Hz–18,000 Hz
» Sensitivitate: -40dBV (0dB=1V/Pa,1kHz)

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!