Instagram permite acum video-uri de 60 de secunde

Cristian Gănescu
- 30.03.2016, 12:18 în Aplicaţii
0

SHARES

Instagram a anunţat extinderea duratei de înregistrare a video-urilor prin intermediul aplicaţiei la 60 de secunde, de la 15 secunde cât era anterior.

Este o mişcare ce seamănă foarte mult cu demersul platformei de microblogging Twitter, care a extins numărul de caractere disponibile pentru status. În acest fel, utilizatorii pot cuprinde mai mult, nemaifiind limitaţi la 140 de caractere.

Urmând aceeaşi filosofie de business, de a se adapta cerinţelor utilizatorilor, Instagram a mărit limita de timp pe care utilizatorii o au atunci când înregistrează un video pentru a-l distribui pe platforma de socializare.

Cu toate că, unii sunt de părere că şi aşa cele 15 secunde sunt suficiente pentru timpul de conţinut pe care îl găsim pe Instagram, este o actualizare pe care mulţi o aşteaptă de ceva vreme.

Utilizatorii dispozitivelor iPhone vor primi ceva în plus faţă de cei pe Android. Aceştia vor putea să aleagă mai multe video-uri din galeria personală, pe care să le unească, să le taie şi să compună un singur clip.

Dar care este adevăratul motiv pentru care Instagram a decis acum să ofere această actualizare? Potrivit companiei, interacţiunea utilizatorilor la postările video a crescut cu 40% în ultimele 6 luni, iar toată lumea doreşte din ce în ce mai mult conţinut video.

Nu există o dată oficială pentru când va fi disponibilă actualizarea, dar se zvoneşte că aceasta va fi cât de curând. Este, la urma urmei, o mutare firească, de evoluţie al unui produs tot mai popular între utilizatori.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!