Flex, dispozitivul care îţi permite să întreţii relaţii intime la menstruaţie

Mădălina Gănescu
- 1.04.2016, 14:23 în Cultura
0

SHARES

Lucrurile pot deveni murdare dacă întreţii relaţii intime când eşti la menstruaţie, motiv pentru care multe cupluri evită să facă asta. Totuşi, compania The Flex vrea să înlocuiască absorbantele şi tampoanele cu un dispozitiv de blocare a sângelui.

Flex poate fi folosit, potrivit producătorilor, în timpul contactului sexual. Aceşti plasturi elastici sunt detaşabili şi pot fi purtaţi până la 12 ore şi vin chiar împachetaţi destul de stylish. Aceştia vin cu aprobarea doctorilor, sunt hypoalergenici, fără compuşi sintetici şi nu cauzează sindromul şocului toxic.

Flex va fi disponibil la precomandă în aprilie şi va ajunge la utilizatori în luna septembrie. 20.000 de persoane s-au înscris deja să îl încerce. Cel mai probabil, la un moment dat, dispozitivele vor fi vândute în magazine, deşi preţul nu a fost încă făcut public.

„Flex este uimitor de confortabil încât femeile ne spun că uită că sunt la menstruaţie atunci când îl poartă”, a declarat CEO-ul The Flex, Lauren Schulte.

„Am construit un produs care permite cuplurilor să îmbunătăţească şansele de a întreţine relaţii sexuale cu până la 23%. Marea tragedie legată de faptul că oamenii nu fac sex în timpul menstruaţiei este că femeile vor asta şi mai mult în această perioadă.” De aceea, 25% dintre persoanele înscrise sunt bărbaţi.

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!