More

  3 parcuri de distracţie din Europa la care trebuie să ajungi

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Nu ţi-ai planificat încă următoarea vacanţă în Europa, dar ştii sigur că vrei să vizitezi cel puţin un parc de distracţii? Am selectat pentru tine 3 dintre cele mai mari parcuri de distracţie din Europa, la care trebuie să ajungi măcar o dată.

  EUROPA PARK – Germania

  Este cel mai mare parc de distracţie din Germania şi este situat în oraşul Rust, la cca. 40 km distanţă de Freiburg (la graniţa cu Franţa) şi la cca. 160 km distanţă de Stuttgart.

  Parcul este structurat pe mai multe zone, cuprinzând în totalitate 26 de atracţii, printre care regăsim Zidul Berlinului în miniatură, mori de vânt din Olanda, Fiord Rafting din Peninsula Scandinavă, Staţia Spaţială Mir şi multe alte obiective turistice din Germania, Italia, Franţa, Grecia, Elveţia, Anglia, Rusia, Olanda, Ţările Scandinave, Portugalia, Austra şi Spania. Fiecare dintre acestea au zona lor de parc, cu atracţii specifice, mâncare tradiţională şi stil caracteristic.

  La Europa Park găseşti 4 water rides şi 9 roller-coastere. În sezonul de vară (de sâmbătă, 19 martie până pe duminică 6 noiembrie 2016) este deschis de la 9 dimineaţa la 6 seara, în vreme ce în sezonul de iarnă (sâmbătă 26 noiembrie 2016 – duminică 8 ianuarie 2017) este deschis de la 11 dimineaţa la 7 seara.

  Preţurile sunt de 38.50 euro pentru copii şi 44.50 euro pentru adulţi. Mai multe detalii poţi afla de pe site-ul oficial Europa Park.

  euro

  DISNEYLAND PARIS – Paris

  Este o stațiune de vacanță și de recreere în Marne-la-Vallée, un oraș nou aflat în zona de est a Parisului, Franța. Complexul este situat la 32 km (20 mile) distanță de centrul Parisului și se află în cea mai mare parte în comuna Chessy, Seine-et-Marne.

  Disneyland Paris cuprinde două parcuri tematice, un centru comercial, districtul de mese și de divertisment și șapte hoteluri aflate în proprietatea Disney. De la deschiderea sa din 12 aprilie 1992, acesta a fost al doilea parc Disney care s-a deschis în afara Statelor Unite (după Tokyo Disney Resort) și primul care a fost deținut și operat de Disney.

  Programul Disneyland Paris începe de la 10:00 dimineaţa şi se încheie la 22:00 seara, dar te poţi bucura de orele magice, de la 08:00 la 10:00 dimineaţa. În ceea ce priveşte preţurile, acestea sunt ceva mai mari decât la celelalte parcuri de distracţie din Europa: 90 de euro pentru adulţi, 82 de euro pentru copii. Mai multe detalii poţi afla de pe site-ul oficial Disneyland Paris.

  paris

  GARDALAND – Italia

  Este un parc de distracții situat în nord-estul Italiei în municipiul Castelnuovo del Garda, în provincia Verona. Deschis la data de 19 iulie 1975, include „Gardaland”, „Gardaland Sea-Life” și hotelul „Gardaland”.

  Întreg complexul se întinde pe o suprafață de 445.000 m², în timp ce doar parcul cu tematică măsoară 200.000 m². În interiorul acestuia sunt situate atracții mecanice și structuri cu apă. În fiecare an Gardaland are parte de 3 milioane de vizitatori.

  În iunie 2005, Gardaland a fost ales de revista „Forbes” ca fiind al 5-lea din TOP 10 parcuri de distracții din lume iar din 2011 fiind al 9-lea în Europa ca număr de vizitatori de parc de distracții. Din octombrie 2006, parcul aparține companiei britanice Merlin Entertainments.

  În această perioadă, la Gardaland preţurile sunt reduse de la 35 la 30 de euro de persoană. Mai multe detalii poţi afla de pe site-ul oficial Gardaland.

  gardaland

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.