More

  Recuperează mesajele şterse dintr-un telefon Android

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Ai şters accidental toate SMS-urile din telefon sau doar unul, dar care este extrem de important? Trebuie să acţionezi rapid. Recuperează mesajele şterse dintr-un telefon Android. E destul de simplu!

  Mesajele pierdute pot fi recuperate. dar doar până când porţiunea din memoria în care au fost salvate este resetată printr-o actualizare a aplicaţiei, un document descărcat sau ceva asemănător.

  Aşadar, ia telefonul şi calculatorul personal şi învaţă să îţi recuperezi mesajele şterse de pe Android.

  Există o serie de unelte diferite pentru calculator sau Mac care pot fi de folos atunci când vrei să recuperezi un mesaj şters. La bază, toate funcţionează la fel. Îţi scanează memoria Android, apoi identifică şi recuperează mesajele şterse. Unele presupun costuri financiare, altele sunt gratuite, iar unele sunt mai bune ca altele.

  Recuperează mesajele şterse dintr-un telefon Android – Cum faci asta

  Stai calm şi fă rapid ceea ce ai de făcut. Recuperează mesajele șterse, indiferent de unealta de recuperare a mesajelor pe care o alegi. Vei trece prin același proces. Proces care are de regulă 4 paşi principali: conectare, scanare, preview şi recuperare. Acelaşi proces funcţionează şi pentru alte date în afară de mesajele text.

  Ţine cont că multe, dacă nu toate aceste procese presupun acces la rădăcina fişierului din telefon. Spre exemplu, FonePaw Android Data Recovery poate detecta şi recupera documentele şterse sau pierdute de pe dispozitivele Android foarte curat. În plus, fără să provoace daune. Totuşi, acest produs este contracost şi nu oricine şi-l poate permite.

  Recuperează mesajele şterse de pe telefonul Android cu Wondershare. Este un program gratuit care îţi permite să reintri în posesia mesajelor pierdute.

  Cum folosești Wondershare

  » Activează Developer options de pe telefonul Android. Pentru a face asta, mergi la Settings – About phone şi tastează Build number până vezi notificarea că Developer options a fost activată.

  » Mergi la Developer options – USB debugging şi verifică căsuţa sau activează butonul, în funcţie de versiunea Android folosită.

  » Descarcă şi instalează Wondershare. Sau orice altă unealtă de recuperare a mesajelor pe care o doreşti şi conectează telefonul Android la computerul personal.

  » Urmează paşii din programul de recuperare pentru a identifica dispozitivul şi pentru a scana sau analiza memoria telefonului Android.

  » O dată ce procesul s-a încheiat, poţi vedea atât mesajele şterse, cât şi cele neşterse de pe dispozitivul Android. Încă mai ai timp să recuperezi mesajele. Atât timp cât o anumită parte din memoria în care au fost depozitate iniţial datele tale nu a fost actualizată. De aceea, este important să acţionezi rapid dacă ai şters accidental un SMS de pe telefonul Android.

  » Deschide folderul Messages din partea din stânga. Selectează mesajele pe care vrei să le recuperezi şi dă click pe butonul Recover din colţul din dreapta-jos pentru a muta mesajele înapoi în telefon. Sau pentru a le salva în calculator.

  Pont: Dacă vrei să treci prin acest proces fără calculator, ai nevoie de o aplicaţie contracost. Ca să eviţi de acum să mai pierzi mesaje text din telefonul Android, poţi folosi aplicaţii precum:

  SMS Backup & Restore sau SMS Backup & Restore Pro, aplicații pe care le poţi descărca Google Play Store.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.