More

  6 recorduri mondiale incredibil de stupide

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Zi de zi ne minunăm de anumite lucruri pe care le vedem în jurul nostru, neştiind că unele persoane deja deţin recordul mondial pentru cele mai stupide activităţi posibile, precum: persoana care a stins cele mai multe lumânări cu băşini sau cel care a mâncat un avion întreg, bucată cu bucată.

  Iată 6 recorduri mondiale pe cât de stupide, pe atât de periculoase. O serie de activităţi din categoria „nu face niciodată aşa ceva acasă”: 

  » Cele mai multe lumânări stinse cu băşini

  Bărbatul filipinez Gerard Jesse a doborât recordul mondial la stins lumânările cu băşini. Jesse a reuşit să stingă 5 lumânări cu o serie de băşini, folosindu-se de un tub lung şi un prieten foarte curajos.

  » Cea mai puternică lovitură: 35 km/h

  Kirby Roy a primit cel mai dureros premiu de pe lista recordurilor mondiale – cea mai puternică lovitură din lume. Roy a supravieţuit unei lovituri de 35 km/h primită de la un gladiator american, Justice Smith. Video-ul de mai jos explică „ştiinţa” din spatele loviturii încasate.

  » Cel mai puternic ţipăt

  Pentru 6 ani la rând, deţinătoarea titlului de „Regina ţipetelor” a fost Annalisa Flannagan, un profesor din Irlanda de Nord, care a câştigat Recordul Guiness în 1994 ţipând cu o putere de 120.7 decibeli, mai tare decât un motor jet. Totuşi, recordul său a fost doborât de Jill Drake, un profesor din Marea Britanie, care a ţipat cu 129 decibeli în 2000. Dacă vrei să asculţi ţipetele, dă click pe video-ul de mai jos.

  » Cea mai rapidă persoană care face patul: 74 de secunde

  Andrea Warner, un manager de hotel din Anglia, şi-a folosit îndeletnicirile pentru a câştiga titlul de Cea mai rapidă persoană care aşază patul. Acest lucru a inclus cearceaful de pat, cearceaful de pilotă, 2 feţe de pernă, o pilotă şi o cuvertură.

  cearceaf

  » Cei mai mulţi melci ţinuţi pe faţă: 43

  Dacă recordurile mondiale enumerate mai sus vi s-au părut stupide, acesta încalcă orice limită a dezgustului. Fin Keler, un copil de 11 ani din Utah, a câştigat premiul pentru Cei mai mulţi melci ţinuţi pe faţă. Când a împlinit 11 ani, acesta le-a permis prietenilor şi vecinilor să îi acopere faţa cu aceste mici creaturi lipicioase, care au stat acolo mai mult de 10 secunde. Aceştia au trimis apoi recordul la Guinness.

  melci

  » A mâncat un avion întreg, bucată cu bucată

  Francezul Michel Lotito a câştigat titlul de Domnul Mănâncă tot. Încă de pe vremea când era copil, acesta avea plăcerea incredibilă de a consuma obiecte care nu se digeră, precum biciclete, televizoare, tocându-le foarte mărunt sau mâncând din ele bucată cu bucată, după ce le spăla cu ulei mineral şi apă. Cel mai nebunesc lucru a fost să consume un avion întreg. Procesul a durat 2 ani de zile (1978 – 1980).

  avion

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.