Aplicaţia BMW Connect va fi asistentul tău personal atunci când conduci

Mădălina Gănescu
- 5.04.2016, 13:25 în Aplicaţii
0

SHARES

BMW a lansat marţi aplicaţia Connect pentru proprietarii de maşini, la conferinţa dezvoltatorilor Microsoft Build.

Această aplicaţie îţi învaţă obiceiurile şi este capabilă să prezică direcţiile de mers. Aşadar, dacă deţii un autoturism BMW şi un iPhone sau un iPad, descarcă aplicaţia chiar astăzi.

Cu siguranţă, mai sunt mulţi ani până când vom vedea o maşină cu adevărat autonomă pe străzile din România şi din lume, dar asta nu înseamnă că nu putem să avem o experienţă de condus ceva mai inteligentă despre cum să ajungem din punctul A în punctul B.

Aplicaţia Connect, care este disponibilă începând de astăzi pentru utilizatorii iOS (nu s-a specificat nimic deocamdată despre disponibilitatea pe Android) se concentrează în mod special în jurul navigaţiei. Poţi vedea timpii estimaţi de călătorie până la următoarea destinaţie în funcţie de condiţiile actuale de trafic şi poţi trimite direcţii de pe telefon la maşină.

O dată ce ai ajuns la destinaţie, aplicaţia va trimite direcţiile înapoi pe smartphone pentru ghidarea pe ultima sută de metri, de la locul de parcare la destinaţie.


În cele din urmă, BMW vrea să adauge mai multă inteligenţă în aplicaţie. În demo-ul video de mai sus, prezentat marţi la Microsoft Build, compania a arătat cum poţi reorienta maşina în timp real în funcţie de condiţiile de trafic sau cum te poate avertiza aplicaţia cu privire la obstacolele pe care le poţi întâmpina pe drum.

Aplicaţia Connect este legată, de asemenea, de calendarul personal, pentru a extrage anumite locaţii din programul tău, care vor apare automat în aplicaţie. În plus, aplicaţia BMW funcţionează pe platforma Azure de la Microsoft, aşa că în timp va deveni cel mai probabil şi mai inteligentă.

Şi încă o surpriză plăcută pe care ţi-o oferă aplicaţia Connect de la BMW este că poţi să încui şi să descui uşile cu aceasta, poţi claxona, poţi aprinde şi stinge luminile, ba chiar să porneşti ventilaţia maşinii.

Ce părere ai despre aplicaţia Connect lansată astăzi de BMW? Lasă opinia ta în secţiunea de comentarii de mai jos!

Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!