More

  Huawei a lansat P9 și P9 Plus: Preţ, specificaţii şi disponibilitate

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Huawei Consumer Business Group a lansat mult așteptatul model Huawei P9, precum și modelul Huawei P9 Plus, în cadrul unui eveniment exclusivist care a avut loc astăzi la Londra.

  Creat în colaborare cu Leica, P9 are camera duală și stabilește un nou standard în materie de fotografii realizate cu smartphone-ul.  Huawei P9 este primul smartphone conceput împreună cu brandul legendar în domeniul fotografiei, Leica Camera AG. Noul Huawei TalkBand B3 și-a făcut deasemenea debutul global.

  Un moment surprinzător pentru invitații la eveniment a fost prezentarea unui trailer care precede noul spot TV pentru Huawei P9 și care îi are în rolurile principale pe Henry Cavill și Scarlett Johansson, Ambasadorii Globali de Produs pentru seria P9. Trailerul simbolizează parteneriatul dintre Huawei și Leica și întrepătrunderea dintre culoare și alb-negru.

  Alături de Cavill, la lansarea Huawei P9, au participat renumiții fotografi Mary McCartney, David Guttenfelder de la National Geographic, CEO-ul BBC Global News, Jim Egan, Publisher-ul Vogue China, Anita Chang, Președintele și CEO-ul Conde Nast, Jonathan Newhouse, precum și membrii board-ului Huawei UK, Sir Andrew Cahn si Dame Helen Alexander.

  Huawei este entuziasmată să le ofere utilizatorilor modelului P9 cea mai bună experiență de fotografiere cu smartphone-ul, prin integrarea capabilităților Leica, liderul în domeniul opticii pentru mai bine de 100 ani,” a declarat Richard Yu, CEO, Huawei Consumer Business Group. “Consumatorii din întreaga lume își folosesc smartphone-urile pentru a surprinde miliarde de fotografii în fiecare an. Utilizatorii P9 pot surprinde acum imagini de o claritate nemaiîntâlnită, bogate în detalii și autentice, cu un smartphone deopotrivă atrăgător și puternic.” a completat acesta.

  Reinventarea fotografiilor realizate cu smartphone-ul

  Integrând valorile în materie de design și excelență în materie de inginerie optică, pe care Huawei și Leica le au, într-un sistem pentru fotografierea cu smartphone-ul, conceput de către cele două companii, P9 aduce laolaltă superlativele în materie de hardware și software, de la lentile optice, la senzori, și până la algoritmi de procesare a imaginii, permițându-le utilizatorilor să surprindă imagini de cea mai bună calitate.

  Cheia capabilităților foto la superlativ pe care P9 le are este camera duală, care exploatează la maximum potențialul lentilelor optice Leica, renumite pentru precizia și atenția la detalii.

  Huawei P9_camera duala

  Camera RGB pe care P9 o integrează este specializată în capturarea culorilor, pe când camera monocromă este uimitoare în surprinderea detaliilor din imagini. Astfel, cele două camere principale ale lui P9 lucrează în tandem pentru a permite utilizatorilor să creeze imagini cu detalii superioare, având profunzime și culori vii. P9 excelează cu adevărat în condiții de iluminare scăzută, întrucât designul camerei duale garantează că mai multă lumină poate fi captată.

  Fiecare imagine realizată cu P9 are o rezonanță emoțională unică și o atemporalitate, semne distinctive ale Leica, astfel că utilizatorii pot alege între trei Moduri film: Standard, Culori Vii și Culori Discrete, în funcție de preferințele lor personale. Printr-o calibrare meticuloasă a parametrilor camerei, fiecare Mod redă fidel stilul autentic și coloristica Leica. Prin selectarea modului monocrom, utilizatorii P9 își pot folosi smartphone-urile pe post de adevărate camere alb-negru, pentru a captura imagini expresive de o calitate superioară.

  Utilizând tehnologia Huawei, Hybrid Focus, P9 capturează imagini cu o viteză superioară, cu acuratețe și stabilitate. P9 suportă focalizarea camerei bazată pe trei metodologii – laser, depth calculation și contrast – și o selectează automat pe cea care oferă cel mai bun rezultat în orice mediu.

  Funcția de fotografiere cu diafragmă deschisă a obiectivului integrată în P9, le permite utilizatorilor să experimenteze efecte vizuale inovatoare și să creeze imagini unice. Astfel, P9 permite ajustarea aperturii camerei pentru a crea bokeh – blurul din spatele obiectului focalizat, precum și alte efecte legate de adâncimea de câmp, în timp ce obiectul principal rămâne focalizat clar.

  “Leica și Huawei împărtășesc un angajament fără compromisuri pentru excelența în domeniul fotografiei, iar parteneriatul nostru va permite mai multor consumatori din lumea întreagă să se bucure de fotografii uimitoare,” a declarat Oliver Kaltner, CEO Leica Camera AG. “Aprofundăm colaborarea pentru a le oferi utilizatorilor o experiență cât mai bună de realizare a fotografiilor cu telefonul.” a completat acesta.

  Designul industrial trece la un alt nivel

  Huawei P9 este o capodoperă a designului industrial, cu aceleași linii minimaliste care reprezintă ADN-ul gamei de smartphone-uri premium P. Fiecare smartphone P9 este o construcție perfectă, realizată din sticlă 2,5D de calitate superioară și aluminiu folosit în industria aerospațială, cu margini rotunjite.

  Putere și performanță

  P9 livrează puterea, conectivitatea și viteza pe care utilizatorii de smartphone-uri premium din momentul de față le așteaptă de la Huawei. Cu un ecran de 5,2 inci, P9 integrează noul procesor Kirin 955, cu nuclee de 2,5GHz și 64 biti, pentru performanțe de top în industrie. Bateria de 3000mAh de mare densitate oferă utilizatorilor P9 mai multă mobilitate.

  Huawei a prezentat deasemenea și P9 Plus, care integrează un ecran de 5,5 inci, cu tehnologia Press Touch și o baterie de 3400mAh. P9 Plus oferă deasemenea încărcare rapidă dual-IC, oferindu-le utilizatorilor 6 ore de convorbiri cu o încărcare de doar 10 minute.

  Ilustrând expertiza Huawei în domeniul telecomunicațiilor, P9 și P9 Plus dispun de o arhitectură care incorporează 3 antene, concepută pentru utilizatorii care au nevoie de conectivitate fără întreruperi în rețele mobile și Wi-Fi, pentru a se bucura din plin de Internet mobil, oriunde s-ar afla în lume.

  P9 și P9 Plus protejează informațiile utilizatorilor datorită tehnologiei inovatoare Huawei de recunoaștere biometrică a amprentei. Senzorul îmbunătățit de recunoaștere a amprentei le permite utilizatorilor să personalizeze și să își protejeze dispozitivele, astfel că posibilitatea accesului fraudulos sau accidental scade în mod semnificativ. Totuși, aceștia pot sa își acceseze smartphone-ul într-un mod rapid și sigur.

  Huawei P9 va fi disponibil în versiunea de 32GB cu 3GB RAM, având prețuri începând de la 599€.

  Modelul P9 Plus va fi disponibil în varianta de 64GB cu 4GB RAM având prețuri pornind de la 749€. Noile modele vor fi disponibile inițial în peste 25 de țări, inclusiv Austria, China, Franța, Germania, Portugalia, Belgia, Italia, Spania, Emiratele Arabe Unite și Anglia. Ulterior, smartphone-urile vor fi disponibile și pe alte piețe.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.