More

  Facebook Messenger a ajuns la 900 de milioane de utilizatori activi lunar

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Facebook Messenger aduce împreună în prezent 900.000.000 de persoane din întreaga lume. În urmă cu puţin timp, David Marcus, dezvoltatorul aplicaţiei Messenger a enumerat pe contul său oficial de Facebook o serie de veşti bune legate de aplicaţia de mesagerie.

  » Messenger are acum 900 de milioane de utilizatori activi lunar
  » Va exista o serie de modalităţi prin care oamenii şi afacerile să poată comunica mai uşor, precum: Messenger Codes, Usernemes şi Links (cu uimitorul URL m.me/[username-ul tău] – exemplu: m.me/[elenamadalina.muche])
  » Acum sunt peste 1 miliard de mesaje trimise lunar între persoane pe Messenger şi Afaceri/Pagini

  Noua funcţie nu presupune nicio acţiunea din parte utilizatorului, ci pur şi simplu se va crea şi va fi găsită automat în fereastra de setări din aplicaţia Messenger. Împreună cu actualizarea, Facebook anunţă mai mult de 900 de milioane de utilizatori activi pe Messenger lunar.

  „Nu mai trebuie să te duci înainte şi înapoi cu mesajele încercând să te asiguri că ai salvat numărul corect şi întrebând oamenii cum se scrie corect numele lor”, se arată în postarea de blog a companiei.

  Funcţia este disponibilă acum pentru toţi utilizatori, ca de altfel şi pentru companiile sau firmele care folosesc Pagini Facebook. Utilizatorii vor vedea în curând username-ul sub numele de pe pagina lor. După, vor putea trimite un mesaj cu un singur click, iar Pahinile pot, de asemenea, să distribuie un link către alte conturi Messenger de pe alte site-uri şi materiale.

  Fiecare username este unic. „Pentru că fiecare username este unic, ajută, de asemenea, oamenii să identifice afacerea ta,chiar dacă ai un nume relativ comun”, este o altă informaţie oferită pe blog.

  fb messenger

  „Mulţumesc tuturor celor care folosesc produsul nostru pentru a se conecta zi de zi cu persoane şi din ce în ce mai mult cu afaceri şi servicii care contează tot mai mult pentru voi. Ca de obicei, vă invităm să încercaţi noile noastre funcţii şi să ne spune-ţi ce putem face pentru a le face şi mai bune pentru voi!”, este mesajul transmis de Marcus utilizatorilor Messenger.

  Actualizarea Facebook Messenger va rula gradual, dar nu va dura foarte mult. Pentru mulţi dintre utilizatori, noile funcţii sunt deja disponibile şi pot fi utilizate.

  messenger

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.