LG G5 dezbrăcat de secrete prin Orange Smartphone Tester

Mădălina Gănescu
- 8.04.2016, 17:23 în Smart
0

SHARES

După câţiva ani în care LG a păstrat acelaşi limbaj al designului pentru seriile G, compania a decis să schimbe regulile jocului şi să vină cu ceva complet diferit lansând LG G5.

LG G5 a ajuns în redacţia Noobz prin programul Orange Smartphone Tester şi în perioada 6 – 19 aprilie vom testa flagship-ul smartphone modular, cu design din metal, pe care LG l-a lansat în urmă cu mai bine de o lună de zile la Mobile World Congress 2016, în Barcelona.

Prin renunţarea la construcţia din plastic pentru designul din metal şi prin introducerea conceputului de smartphone modular, LG are cu siguranţă potenţialul de a zgudui piaţa de dispozitive mobile cu flagship-ul G5.

Spre deosebire de rivalul sud-coreean Samsung, care a renunţat la expansiunea microSD şi a optat în continuare pentru baterie nedetaşabilă, LG şi-a scos armele şi a venit pe piaţă cu un design unic, a păstrat bateria detaşabilă şi expansiunea microSD, în timp ce a trecut la o construcţie mult mai premium.

Rămâne de văzut dacă modulele LG Friends împreună cu LG G5 sunt cele care vor zgudui într-adevăr industria de smartphone-uri şi dacă LG G5 va reuşi să fie o adevărată ameninţare pentru Galaxy S7 şi S7 Edge de la Samsung, care se pare că se bucură de mai mult succes decât Galaxy S6 şi S6 Edge.

În perioada următoare, ne propunem să aflăm cât mai multe detalii despre smartphone-ul LG G5 şi vom realiza o serie de review-uri pe care le puteţi urmări direct pe www.noobz.ro, pe pagina oficială de Facebook Noobz, tastând #OST9  sau #LGG5 pe Facebook sau stând cu ochii pe pagina mea de Facebook, unde voi publica detalii care ar putea fi definitorii în achiziţionarea dispozitivului mobil modular de la LG.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!