More

  Samsung Galaxy Note 6 ar putea veni cu scanare de retină şi rezistenţă la apă

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  După succesul pe care Samsung l-a înregistrat cu dispozitivele Samsung Galaxy S7 şi Galaxy S7 Edge, gigantul coreean se pregăteşte de lansarea celui mai aşteptat dispozitiv phablet, respectiv Samsung Galaxy Note 6.

  Cetăţenii europeni nu au avut privilegiul de a putea intra în posesia unui Samsung Galaxy Note 5, atunci când a fost lansat, iar acum, odată cu vestea de lansare a Galaxy Note 6 în cea de-a doua jumătate a anului 2016, piaţa este plină de informaţii despre viitorul phablet de la Samsung.

  Potrivit celor mai noi informaţii, Samsung Galaxy Note 6 va fi rezistent la apă şi va avea integrată tehnologia care este disponibilă acum pe dispozitivele Galaxy S7 şi S7 Edge. Cel mai probabil, această tehnologie va fi prezentă pe toate dispozitivele din gama Galaxy, de acum înainte.

  Pe lângă rezistenţa la apă, Samsung ar putea renunţa cu totul la modul de securitate cu ajutorul amprentei în favoarea altei tehnologii. Acest mod ar putea fi înlocuit cu altă tehnologie extrem de futuristă, în ceea ce priveşte accesul pieţei de larg consum: scanarea irisului.

  Informaţia potrivit căreia Samsung va avea un design cu certificare IP68, care presupune rezistenţa la praf şi scufundat în apă până la adâncimea de 1,5 metri a fost publicată de SamMobile. Această certificare garantează că, dispozitivul va rezista scufundat la acea adâncime până la 30 de minute.

  O altă publicaţie a descoperit că Samsung a importat module de „camere iris” în India, care sunt destinate pentru cercetare şi dezvoltare.

  samsung-galaxy-note-6-iris-cam-1024x118

  Lista care certifică importul indică faptul că, această tehnologie este destinată special Samsung Mobile, dar nu se poate spune cu siguranţă că dispozitivul Samsung Galaxy Note 6 va avea tehnologie de scanare a retinei.

  Ar fi un pas care ar schimba jocul pe piaţa de dispozitive mobile, dacă Samsung Galaxy Note 6 ar avea capacitatea de a debloca dispozitivul prin scanarea retinei, în locul citirii amprentei.

  În ceea ce priveşte specificaţiile dispozitivului, Galaxy Note 6 ar putea avea un display de 5,8 inchi, 6GB de memorie RAM şi sistemul de operare Android 7.0 N.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.