More

  Samsung Galaxy S7 se bucură de un succes mai mare decât Galaxy S6

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi statistici arată că Samsung a vândut cu 20% mai multe unităţi Galaxy S7 şi S7 Edge în prima lună de la lansare, decât a vândut din seria Galaxy S6.

  O nouă cercetare, care a adunat date de pe 40 de pieţe diferite pe care Galaxy S7 a fost lansat, ne arată că există pieţe unde s-a înregistrat o rată a creşterii  de până la 50% în ceea ce priveşte vânzările flagship-ului Galaxy S7 de la lansare.

  Deşi vânzările din ţara de origine a Samsung, Coreea de Sud, au rămas aproximativ aceleaşi, se pare că, informaţiile prezic că, Samsung a vândut deja 10 milioane de dispozitive Galaxy S7 şi S7 Edge în întreaga lume.

  Statele Unite ale Americii nu este una dintre pieţele cu cea mai rapidă creştere când vine vorba de vânzările Galaxy S6, dar chiar şi aşa, vânzările Galaxy S7 de aici au crescut aparent cu 30%.

  Vânzările europene se pare că sunt mai mari cu 20% în comparaţie cu cele înregistrate de Galaxy S6 în perioada lansării şi Samsung notează o îmbunătăţire chiar şi pe piaţa din China, de data aceasta doar de 10%, dar trebuie să ţinem cont de faptul că piaţa chineză este cea mai competitivă din întreaga lume.

  Un aspect foarte interesant este că, Samsung se descurcă de data aceasta mult mai bine cu lanţul de distribuţie a display-urilor în întreaga lume, iar aşa cum bine ne aducem aminte, Samsung a întâmpinat ceva probleme în ceea ce priveşte producţia Galaxy S6 Edge anul trecut. De data aceasta, Samsung nu mai are de-a face cu astfel de probleme, ba chiar are suficient de multe display-uri curbate încât poate să le vândă şi altor producători.

  Nu doar seria Galaxy S7 este un real succes pentru companie. Chiar şi Galaxy J pare să aibă un start puternic în India şi ajută Samsung să ţină piept competiţiei pe piaţa de dispozitive fiabile, unde companii precum Xiaomi sau Huawei au acoperit segmente foarte mari.

  Vom fi cu ochii în continuare pe evoluţia vânzărilor Galaxy S7 şi S7 Edge şi aşteptăm cu interes publicarea datelor financiare de pe primul trimestru ale companiei sud-coreene Samsung.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.