More

  Apple Watch îţi depistează strarea după modul în care vorbeşti

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Apple Watch are acum capacitatea de a depista starea de spirit a oricui, după modul în care vorbeşte.

  În relaţiile interumane, modul în care relaţionezi cu o persoană, la orice moment al zilei, depinde de starea de spirit pe care persoana respectivă o are. De cele mai multe ori chiar tu ai nevoie să conştientizezi starea pe care o ai, pentru a nu declanşa conflicte verbale cu alte persoane, fără să îţi dai seama.

  Aplicaţia disponibilă pe Apple Watch te va face să înţelegi mai bine starea ta de spirit, aceasta fiind depistată prin modul în care vorbeşti.

  EmoWatch, este aplicaţia care identifică şi monitorizează stările de spirit ale utilizatorilor, după voce. Identificarea vocală a emoţiilor nu este o noutate, dar compania care a dezvoltat aplicaţia susţine că este pentru prima dată când se realizează pe un smartwatch.

  Tehnologia care este folosită se numeşte Empath şi funcţionează prin analizarea inflexiunilor din voce, volumul şi viteza cu care vorbeşte utilizatorul.

  Prin colectarea acestor informaţii, aplicaţia poate determina nivelul de stres sau mânie al unei persoane, în final stabilind una dintre patru stări de spirit: mânie, calmitate, bucurie sau tristeţe.

  Aplicaţia monitorizează şi contorizează diferite stări în decursul unei perioade de timp, astfel ca utilizatorul să fie conştient de tipar.

  EmoWatch funcţionează indiferent de limba pe care utilizatorii o folosesc deoarece detectează numai modul în care utilizatorul vorbeşte nu şi sensul sau înţelesul.

  Cu toate că este rudimentară în momentul de faţă, aplicaţia are un potenţial ridicat foarte mare. Este perfectă pentru cei care vor să monitorizeze starea lor de spirit.

  Compania a creat şi un API pentru Empath care este disponibil pentru toţi dezvoltatorii de aplicaţii interesaţi de a testa recunoaşterea emoţională prin voce.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.