More

  Samsung Galaxy S7 Edge este îngheţat în Coca-Cola

  Am văzut cum s-a prezentat Samsung Galaxy S7 Edge atunci când a fost nevoit să treacă testul suprem al gheţii. Nu doar că a rezistat îngheţului pentru câteva ore bune, ci a rămas intact în urma impactului cu solul de la o distanţă de 10 etaje ale unei clădiri.

  L-am văzut fiind udat cu şampanie de Lil Wayne şi introdus în acvariul cu peşti, ca să nu mai vorbim de tot felul de alte teste mai simple prin care este pusă la încercare rezistenţa la apă a flagship-ului smartphone cu ecran curbat de la Samsung.

  Astăzi, avem posibilitatea să vedem cât de rezistent este S7 Edge la alte lichide în afară de apă. Nu de puţine ori ni s-a întâmplat să scăpăm suc sau alcool pe telefonul mobil, acest lucru provocând daune majore dispozitivului.

  Dar, ce se întâmplă atunci când laşi un Samsung Galaxy S7 Edge în Coca-Cola? Şi, nu doar că îl introduci în Coca-Cola, ci îl şi îngheţi la congelator, să te asiguri că ai trecut prin toţi paşii prin care ai toate şansele să distrugi un smartphone normal.

  Ei bine, se pare că Samsung Galaxy S7 Edge Edge este rezistent chiar şi la astfel de teste, deşi sunt extreme şi producătorul nu le recomandă sub nicio formă. Rezistenţa S7 Edge la apă este limitată, doar până la 1,5 metri, pentru o durată de maximum 30 de secunde.

  Ce părere ai, rezistenţa la apă este un factor decisiv de cumpărare a Samsung Galaxy S7 Edge? Ce urmăreşti, de regulă, atunci când decizi să îţi cumperi un smartphone nou?

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here