More

  Ce este modulul B&O Hi-Fi DAC de la LG şi când va fi disponibil pe piaţă

  B&O Hi-Fi DAC de la LG este unul dintre modulele LG Friends anunţate de producător o dată cu smartphone-ul modular LG G5.

  LG Hi-Fi Plus cu redare B&O, susține, de fapt, pe 32 de biți, redare audio de înaltă definiție, de 384KHz. LG Hi-Fi Plus cu redare B&O Play poate fi folosit fie cu LG G5 sau ca un Hi-Fi DAC separat, prin conectarea la orice smartphone sau PC.

  Nu toate modulele LG Friends vor fi disponibile alături de LG G5. Se apre că, LG Hi-Fi Plus, care oferă o experienţă audio de cea mai bună calitate pe G5, nu va fi vândut pe piaţa din SUA. De asemenea, se pare că, LG G5 îşi va pierde acest prieten şi în Korea, Canada şi Puerto Rico.

  Toate menţiunile despre modului audio au fost scoase de pe site-ul LG US pentru LG G5 şi nu mai apar nici pe pagina LG Friends. Ambalajul pentru Lg Hi-Fi Plus confirmă, de asemenea, că unitatea nu a fi disponibilă pe pieţele menţionate mai sus.

  Nu au fost făcute publice, pentru moment, informaţiile cu privire la lanţul de distribuţie sau în ceea ce priveşte certificarea modulelor, dar cel mai probabil în perioada următoare vom afla mai multe detalii.

  Până la aceste moment, LG a clarificat un singur aspect printr-un răspuns adresat redacţiei Android Authority: „La acest moment, nu avea nicio dată cu privire la disponibilitatea Hi-Fi DAC, aşa că nu avem ce altceva să împărtăşim. De îndată ce vom avea un update al situaţiei, vom face un follow up.”

  Noi am testat LG G5, dar nu am avut posibilitatea să vedem ce pot oferi şi modulele LG Friends. Sperăm ca, de îndată ce dispozitivul va fi lansat oficial în România, să putem experimenta utilitatea accesoriilor jucăuşe.

  URMĂREȘTE-NE

  16,068FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,649AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here