LIVE pe FACEBOOK primeşte funcţia LIVE MAP | NOOBZ.RO

LIVE pe FACEBOOK primeşte funcţia LIVE MAP

Cristian Gănescu
- 11.04.2016, 18:46 în Aplicaţii
9

SHARES

Facebook a introdus pentru toţi utilizatorii posibilitatea de a transmite LIVE pe FACEBOOK, dar acum merge şi mai departe, cu o nouă funcţionalitate.

Cu opţiunea de a transmite video-uri LIVE pe Facebook, nu mai trebuie să faci o mulţime de fotografii şi video-uri şi să le alegi pe cele mai bune pentru a le distribui pe Facebook.

Opţiunea este disponibilă începând cu data de 6 aprilie 2016 pentru fiecare utilizator Facebook, indiferent că este acasă, la birou sau pe stradă.

Pentru cei încă nu sunt familiarizaţi cu funcţionalitatea şi nu ştiu ce trebuie să facă pentru a transmite un video LIVE, pot vizita articolul în care explicăm pas cu pas cum se realizează acest proces.

Acum, Facebook aduce cu o nouă funcţionalitate, care vine în sprijinul LIVE VIDEO. Noua funcţionalitate se numeşte FACEBOOK LIVEMAP. Concret, LIVEMAP este o hartă interactivă care indică fiecare transmisiune LIVE care se relizează în momentul respectiv.

livemap

Fiecare punct albastru, care este vizibil pe hartă, reprezintă un utilizator care transmite un video LIVE pe Facebook. Dacă duci cursorul deasupra punctului, vor apărea informaţii despre utilizator, iar dacă apeşi pe punct, va apărea fereastra cu video-ul LIVE.

Facebook LIVEMAP oferă, în acest fel, posibilitatea utilizatorilor să nu se limiteze la lista lor de prieteni, ci numărul celor care le pot urmări video-urile crescând exponenţial.

Harta interactivă LIVEMAP poate fi accesată la linkul: https://www.facebook.com/livemap

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!