More

  Samsung va produce în curând lentile de contact inteligente

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Se vorbeşte despre lentilele de contact inteligente de mai bine de 2 ani de zile, iar gigantul online Google a lansat deja o pereche de lentile de contact ce ajută persoanele cu diabet zaharat să-şi măsoare în timp real nivelul zahărului din sânge.

  De curând, Samsung a depus un brever de invenţie pentru o pereche de lentile de contact inteligente. Acestea se pare că vor avea cameră integrată, cu senzor video pentru a filma tot ceea ce vede ochiul.

  În plus, lentilele de contact vor fi sincronizate cu smartphone-ul pentru a prelua, prelucra şi gestiona informaţiile. Lentilele vor avea, de asemenea, senzori de mişcare.

  Cu alte cuvinte, lentilele de contact inteligente ale celor de la Samsung dispun de o cameră, senzori de mișcare, un transmițător și un ecran capabil să afișeze o interfață interactivă, utilizatorul controland gadget-ul prin simple clipiri.

  Doar pentru că Samsung a aplicat pentru un astfel de brevet de invenţie, nu este absolut necesar ca produsul să fie cu adevărat creat şi comercializat, motiv pentru care nu se ştie dacă le vom vedea la un moment dat pe piaţă.

  Patentul se numeşte „Smart contact lens for augmented reality and methods of manufacturing and operating” şi a fost depus în Coreea de Sud în anul 2014, dar a fost publicat recent.

  Până una alta, nu ne rămâne decât să urmărim în continuare activitatea companiei Samsung şi să aflăm cât de utilile ar putea fi o pereche de astfel de lentile şi care este cu adevărat rolul lor.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.