More

  Facebook pariază pe viitor prin înlăturarea autentificării printr-un cont Facebook

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Ar putea părea un lucru nebunesc, dar Facebook pariază pe viitor prin crearea unei metode mult mai simple prin care utilizatorii să se poată conecta la alte aplicaţii fără acreditare Facebook.

  Facebook a dezvăluit Account Kit la conferinţa dezvoltatorilor F8, o fereastră care permite utilizatorilor să se conecteze la alte aplicaţii şi servicii folosind numărul de telefon sau adresa de email.

  Motivul pentru care Facebook decide acest lucru este acela că un cont Facebook ar putea reprezenta o barieră în potenţiala creştere a unor anumite aplicaţii care oferă opţiunea de autentificare prin Facebook. Înlăturând nevoia unui cont de Facebook, posibilii utilizatori vor putea să se conecteze în aplicaţie cu orice au la îndemână.

  Utilizatorii noi, inclusiv cei fără cont de Facebook, pot folosi numărul de telefon sau adresa de email pentru a se autentifica şi verificarea s-ar face prin email sau SMS. Aceştia utilizatori primesc acces la serviciul de aplicaţie de care au nevoie şi aplicaţia îşi măreşte baza de date.

  Întrebare este: Ce are de câştigat Facebook din această afacere? Ei bine, gigantul online îşi propune să îşi promoveze şi să îşi popularizeze propria platformă, Account Kit. Tu cu ce date ai prefera să te autentifici: cont de Facebook, număr de telefon sau adresa de email?

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.