Samsung Galaxy S7 primeşte oficial funcţia de scalare a display-ului | NOOBZ.RO

Samsung Galaxy S7 primeşte oficial funcţia de scalare a display-ului

Mădălina Gănescu
- 13.04.2016, 14:41 în Aplicaţii
0

SHARES

Samsung a adus în mod constant mici îmbunătăţiri pentru flagship-ul Galaxy S7 şi ultima actualizare include o nouă opţiune de scalare a display-ului, pe care o regăsim în meniul de setări, sub secţiunea Display.

Scalarea display-ului oferă utilizatorului control asupra a cât de multă informaţie este împachetată în ecran, permiţându-i astfel să profite la maximum de rezoluţia display-ului QHD.

Există două moduri, standard şi condensat. Această funcţie de scalare a display-ului a fost descoperită pentru prima dată de utilizatorii vicleni care au activat funcţia prin intermediul unui lansator de comenzi rapide. Update-ul face ca funcţia de scalare a display-ului să fie, începând de astăzi, o funcţie oficială pentru Samsung Galaxy S7.

display scalare

Ultimele update-uri Galaxy S7 includ îmbunătăţiri în ceea ce priveşte recunoaşterea touchscreen şi ultimele parch-uri de securitate, care au apărut la doar câteva săptămâni după ce au ajuns pe telefoanele Nexus de la Google.

Aceste actualizări prompte sunt un semn că, Samsung se ţine de promisiuni. Clienţii care încă mai aşteaptă update-ul pentru Galaxy S6 sau Note 5 îşi pot activa funcţia folosind trucul Nova Louncher.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!