More

  Miitomo de la Nintendo a ajuns la 4 milioane de utilizatori şi câştiguri neaşteptat de mari

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Potrivit unui nou raport, primul joc pentru smartphone de la Nintendo, aplicaţia socială Miitomo, a reuşit să strângă 4 milioane de utilizatori de la lansarea care a avut loc luna trecută.

  Vestea vine de la SurveyMonkey care precizează faptul că: „Începând de săptămâna trecută, au avut loc peste 2.6 milioane de descărcări pe platformele iOS şi Android, aplicaţia nefiind prezentă pe prima pagină a ambelor magazine ce aparţin ecosistemelor. Acest lucru se traduce în 370.000 de descărcări pe zi.

  În prezent, sunt aproape la fel de mulţi utilizatori activi câţi oameni sunt în Noua Zeelandă. Mai exact, Miitome estimează că are 4 milioane de utilizatori care se conectează cel puţin o dată pe lună şi 1 milion care se conectează la Miitomo zilnic. Noua Zeelandă are în prezent o populaţie de 4.5 milioane de cetăţeni.

  Miitomo-Infographic-v2

  Utilizatorii petrec în medie 7 – 8 minute pe zi în aplicaţie şi se conectează la aceasta de 2 – 3 ori pe zi. Această aplicaţie se astimează că produce 280.000 de euro pe săptămână. S-ar părea că, 80% din câştiguri vin de pe iOS, iar aproape 40.000 de dolari pe zi se împart între utilizatorii iOS şi Android.”

  Deşi s-a lansat iniţial exclusiv în Japonia, în săptămânile ce urmează, Miitomo va fi disponibilă în mai multe ţări din întreaga lume. Aplicaţia a ajuns rapid la 1 milion de descăcări în primele 3 zile de la debutul din Japonia, informaţie confirmată de Nintendo pe contul oficial de Twitter.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.