More

  Uber a redus preţurile în Bucureşti începând de azi

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Compania Uber a redus preţurile în capitală începând de astăzi. În urma reducerilor de preţ din Polonia, Uber a mărit numărul de curse pe oră cu 18%.

  „Scăderile de preţuri sunt menite să încurajeze pasagerii să folosească serviciul mai des şi, implicit, să asigure mai multă activitate pentru şoferii parteneri în perioadele cu cerere mai puţin intensă, aşa cum este sezonul cald. Viziunea noastră este să oferim cât mai multor oameni acces la transport sigur şi convenabil, la tarife mai accesibile, oferind în acelaşi timp o oportunitate economică atractivă pentru parteneri”, au declarat reprezentanţii Uber România într-o precizare transmisă ECONOMICA.NET.

  Uber notează, într-o postare pe blogul companiei, că a crescut numărul de şoferi din Bucureşti, iar „zeci de mii de bucureşteni” folosesc aplicaţia.

  „De-a lungul timpului, am învățat că cea mai eficientă metodă de a ajuta șoferii parteneri să facă mai multe curse este să reducem prețurile pentru pasageri”, se mai arată pe blogul Uber.

  Uber s-a lansat în Bucureşti la începutul anului trecut, cu un tarif de 1,39 lei/km, acelaşi cu cel practicat de majoritatea firmelor de taxi. În luna decembrie, compania a mărit tariful în Bucureşti la 1,65 lei/km.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.