More

  Facebook Messenger permite clienţilor să comunice direct cu companiile

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Mark Zuckerberg a anunţat în cadrul conferinţei F8 2016 că începând de marţi, serviciul de mesagerie online Messenger primeşte o nouă funcţie care permite companiilor să interacţioneze direct cu clienţii pe platforma socială.

  Facebook Messenger este folosit de obicei de utilizatori pentru a comunica cu rudele sau prietenii, dar începând de acum, aplicaţia oferă clienților posibilitatea de a interacționa cu anumite companii prin intermediul asistenților virtuali controlați de programe pe calculator, denumiți <bots>.

  Această nouă posibilitate de comunicare este văzută, de asemenea, drept o metodă potențială care poate genera venituri pentru companii, dar și pentru cei de la Facebook. Fondatorul şi CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, a făcut o demonstrație despre cum poate fi folosită noua funcție pentru a cumpăra flori de pe un portal de profil sau pentru a fi avertizat despre un nou articol pe portalul online al CNN.

  Tot mai multe nume importante din industria de tehnologie pariază pe utilizarea bots-ilor în serviciile de mesagerie online, progresul inteligenței artificiale permițând folosirea acestora mult mai interactiv, ajungând chiar până la simularea unei conversații cu o ființă umană.

  Aplicația Messenger a ajuns deja la peste 900 de milioane de utilizatori, în vreme ce aplicația de mesagerie WhatsApp are în prezent peste 1 miliard de utilizatori. Prin cele două platforme sunt trimise zilnic mai mult de 60 de miliarde de mesaje, în timp ce mesajele text de tip SMS trimise zilnic sunt de trei ori mai puține.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.