More

  RoboHon, asistentul tău robot care joacă şi rol de smartphone

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  RoboHon este un robot-telefon care încape perfect în buzunarul tău şi poate juca cu succes rolul de asistent personal. Acesta poate prelua apeluri, să danseze, să realizeze fotografii, poate afișa hărți și multe alte astfel de lucruri.

  Mai exact, RoboHon este un robot cu un smartphone încorporat. Unii utilizatori nu vor fi de acord cu un touchscreen de 2 inchi, dar vorbim sigur de o idee originală. Robotul-telefon se va lansa anul viitor în Japonia, iar atunci vom afla cel mai probabil mai multe detalii despre el.

  Din punct de vedere al specificațiilor tehnice, noul telefon de la Sharp nu va câștiga bătălia cu alte smartphone-uri aflate la această oră pe piaţă. El funcționează cu un alt tip de software construit după Android. Ecranul tactil este foarte mic și destul de simplu, în comparaţie cu ceea ce regăsim la flagship-urile smartphone ale celor mai mari jucători de pe piaţa de dispozitive mobile.

  ceatec-2015-robohon-4-of-21

  Purtătorul de cuvânt al Sharp precizează că, principala funcţie pe care o are RoboHon este aceea de a vorbi cu el, ecranul tactil fiind interfața secundară. RoboHon ar putea fi de folos mai degrabă persoanelor în vârstă.

  Ca multe alte telefoane aflate la această oră pe piaţă, există o gamă de accesorii cu cristale Swarovski şi pentru RoboHon. Emblema care o are pe piept roboţelul-telefon este o capsă care se dublează și poate fi prinsă de haină sau de buzunarul de la pantaloni.

  151006-sharp-robohon-1-100619927-large

  Brațele și picioarele sunt articulate în așa fel încât roboţelul Hon poate merge. Mai mult decât atât, acesta poate chiar dansa, dacă îl rogi politicos. Va trebui totuși să înveți japoneza, pentru că este singura limbă pe care o poate înțelege momentan. Robotul-telefon nu are un vocabular format, dar poate răspunde la anumite indicaţii vocale. Spre exemplu, dacă îi soliciţi lui RoboHon să facă poze, să răspundă la apeluri, la mesaje sau să ia notiţe, ba chiar să proiecteze imagini şi clipuri video, acesta poate îndeplini cu succes sarcinile.

  Roboțelul-telefon RoboHon va fi lansat pe piaţa din Japonia în data de 26 mai și va costa în jur de 1600/1800 de dolari.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.