More

  Genericul serialului Game of Thrones trebuie văzut în perspectiva 360 de grade

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Game of Thrones este un serial care are tot mai mulţi fani, inclusiv în Romania, iar dintr-un serial a devenit un adevărat fenomen, care generează intrigă, pasiuni dar şi frustrări, personajele principale putând în orice moment să dispară din poveste.

  Poate că, dacă povestea nu te-a prins şi nu ai găsit niciun personaj favorit între multitudinea de caractere care se perindă din cadru în cadru, cu siguranţă, nu are cum să nu îţi fi captat atenţia genericul de început al serialului.

  Animaţia, care descrie un sistem elaborat de rotiţe, scripeţi şi uşi ascunse, care contruiesc rând pe rând peisajul ce formează relieful în care toate aceste personaje îşi planifică următoarea mişcare, este de-a dreptul ameţitor.

  Harta, care indică continentul Westeros, poate fi explorată acum şi prin intermediul unui clip video realizat în unghi de 360 de grade.

  Vestea a fost primită cu entuziasm de către toţi fanii serialului, chiar de pe pagina oficială de Facebook Game of Thronesunde realizatorii au postat video-ul creat de către studioul Elastic. Acesta este, cu siguranţă, un teaser pentru cel de-al şaselea sezon, care va începe peste doar câteva săptămâni.

  Cei care doresc să experimenteze la maxim clipul 360 de grade, trebuie să folosescă un dispozitiv de realitate virtuală.

  Clipul realizat la 360 de grade poate fi vizualizat şi în 2D, prin intermediul browserului. CLipul este interactiv, iar utilizatorul poate roti camera pentru a schimba perspectiva prin realizarea unui click pe suprafaţă şi apoi prin mişcarea cursorului în direcţia dorită.

  Filmul poate fi vizionat accesând linkul acesta.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.