More

  Tot ce a anunţat Facebook la conferința F8 din 2016

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Cele două zile de la conferința F8 au venit și au plecat, așa că haideţi să trecem în revistă toate lucrurile pe care le-am ratat de la eveniment.

  CEO-ul Facebook nu obișnuiește să facă comentarii politice, dar la deschiderea conferinței F8, Mark Zuckerberg a început prezentarea introductivă cu o glumă despre „construirea zidului” lui Donald Trump. El crede că, acum, mai mult că oricând, oamenii au nevoie să se conecteze pentru a ajuta la construirea unui viitor, dar desigur un viitor care există pe Facebook.

  De asemenea, Zuckerberg a împărtășit o hartă care ilustrează viitoarele lucruri pe care le va face gigantul social media în următorii 10 ani. Planurile de viitor ale Facebook cuprind lasere, realitate virtuală și boți. Zuckerberg prevede că, în viitorul apropiat, căștile VR vor arăta ca o pereche de ochelari obișnuiți.

  zucker

  Dar înainte ca toate acestea să aibă loc, este important în acest moment ca Facebook să se conecteze cu lumea prin intermediul internetului, și face asta cu o varietate de proiecte cum ar fi: dronele și antenele. Zuckerberg plănuiește să le testeze în orașe în curs de dezvoltare și orașe mici, înainte de a le plasa la scară largă, asta numai dacă aceste inovaţii se dovedesc a fi de succes.

  Planul lui Zuckerberg pentru viitor pare mai mult o previzualizare a F8 în viitor, dar ar fi interesant să ne gândim ce va face Facebook în următori zece ani.

  Noi instrumente pe Facebook

  Facebook anunță o serie de noi instrumente care vor face navigarea pe internet mult mai intuitivă. Aceste instrumente includ un Kit care te ajută să te poți conecta în orice serviciu doar cu numărul de telefon sau adresa de email,

  Există, de asemenea, update-uri pentru Analystics pentru aplicații, care au scopul de a ajuta dezvoltatorii să înţeleagă mai multe despre informaţiile cu privire la utilizatorii lor: cum ar fi vârsta medie și de ce tind aceştia să cumpere aplicații.

  În React news, Facebook spune că, cadrul său va fi disponibil de acum pe Windows și dispozitivele Samsung, care permite dezvoltatorilor să creeze aplicații pentru smart TV, wearables sau console de jocuri.

  Facebook știe că are nevoie de parteneriate pentru a continua să se dezvolte și a anunțat imediat un nou kit selfie care include șase parteneri beta, lucru ce va ajuta utilizatorii să „condimenteze” video-urile de pe profil. De asemenea, are un nou live video API, astfel încât mai multe persoane își pot alege platforma, spune Periscope, pentru un brand mai bun și o extindere mai mare.

  Messenger intră sub lumina reflectoarelor

  În vreme ce instrumentele de dezvoltare au fost actualizări utile, a fost clar că în acest an, vedeta de la conferință a fost Facebook Messenger. Compania a dezvăluit platforma Messenger, care permite oricui să creeze roboți pentru aplicație.

  Dacă aveți nevoie de ajutor atunci când creați un bot, există, de asemenea, un Bot Engine bazat pe Facebook M, un program de inteligență artificială care a fost dezvăluit anul trecut. Facebook prevede cum va fi viitorul, cum vor putea interacționa mai intuitiv utilizatorii cu afacerile, și cum vor putea să se folosească de roboți pentru a le face viața mai ușoară, fie sunt folosiţi pentru a comanda pizza, pentru a trimite flori sau pentru diferite cumpărături.

  Deşi componenta hardware nu a fost întotdeauna punctul forte al Facebook, gigantul social media a dezvăluit o cameră în valoare de 30,000 de dolari, care poate filma 8K la 360 de grade.

  De asemenea, Facebook a făcut o demonstrație a ceea ce prevede Facebook pentru noua s-a cameră VR, cum ar arăta un tur cu destinații globale și capacitatea de a prelua selfie-urile prin Oculus VR. Nu este foarte practic, dar pare a fi distractiv, dacă vrei să impresionezi pe cineva cu kit-ul tău Oculus.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.