Supraveghează-ţi copilul sau prietenul patruped chiar şi când nu eşti acasă

NoobZ
- 14.04.2016, 14:45 în Gadgets
0

SHARES

I CAN SEE a introdus gama de camere de supraveghere I CAN SEE KIDS, o linie de camere performante, special gândite pentru a surprinde întâmplări unice de acasă.

Tehnologia avansată de care dispun camerele din gama I CAN SEE KIDS reduce distanța față de cei dragi, permițând contactul în timp real, înregistrarea și verificarea spațiilor interioare, de oriunde ați fi.

Forma compactă a acestor camere și caracteristicile special optimizate pentru situații familiale le transformă în prieteni de încredere: se pot roti prin comandă de pe telefonul mobil stânga – dreapta sau sus – jos, pe un câmp vizual de 80 de grade, iar rotația se poate face la 355° orizontal și 120° vertical; facilitează conversația cu cei din spațiul monitorizat – prin microfonul și difuzoarele încorporate – și sunt extrem de mobile, eliminând disconfortul creat de cabluri, întrucât beneficiază de sistem wireless.

I CAN SEE_camere de supraveghere

Noutatea camerelor de supraveghere I CAN SEE KIDS este aceea că li se pot adăuga senzori de detecție mișcare (senzori de proximitate), contacți magnetici (senzori uși sau ferestre) și telecomenzi – toate wireless cu baterie proprie, care rezistă cel puțin un an.

Camerele de supraveghere I CAN SEE KIDS au capacitatea de înregistrare la detecție de mișcare, alarmă sau după un program prestabilit. Totodată, sunt capabile de a trimite e-mail cu poza detecției și notificare a mișcării pe telefonul mobil. Toate aceste caracteristici, transformă camerele din gama I CAN SEE KIDS într-un veritabil sistem de alarmă.

Special gândite pentru a veghea și somnul celor dragi, camerele I CAN SEE KIDS oferă vedere nocturnă până la 10 metri (în format alb-negru) la o rezoluție excelentă: 720p HD.

Se realizează astfel accesul la imagini de pe telefon, tabletă și calculator, de oriunde din lume, instalând o aplicație ce permite vizionarea în timp real, înregistrarea, derularea până la un moment preferat și stocarea filmulețelor și cadrelor direct pe un mini sd card introdus în cameră.

I CAN SEE_camere de supraveghere_2

I CAN SEE este unul dintre cei mai mari importatori și distribuitori de camere de supraveghere și sisteme de securitate, cu o experiență de 11 ani pe piața locală.

În portofoliul I CAN SEE se regăsesc atât camere cu circuit inchis, cât şi camere de supraveghere IP wireless sau cu fir.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!