FBI nu a găsit încă ceva semnificativ în iPhone-ul din cazul San Bernardino | NOOBZ.RO

FBI nu a găsit încă ceva semnificativ în iPhone-ul din cazul San Bernardino

Mădălina Gănescu
- 15.04.2016, 15:26 în Evoluţie
0

SHARES

Un raport dat publicităţii în această dimineaţă de surse din interiorul FBI arată că, iPhone-ul din cazul San Bernardino nu ascundea nicio informaţie „semnificativă”, care să fie de folos în anchetă.

Totuşi, Biroul Federal de Investigaţii va continua să analizeze conţinutul de pe iPhone-ul 5C în cauză, dar cel puţin pentru moment nu au fost descoperite informaţii care să prezinte interes.

La începutul acestei luni, FBI a declarat presei că nu ştie dacă iPhone-ul din cazul San Bernardino este de fapt folositor şi că era „prea devreme” să fie trasă o concluzie. În plus, organizaţia guvernamentală a adăugat că nu ştia dacă va face sau nu publice rezultatele examinării.

În luna februarie, soţul unei persoane care a supravieţuit în urma atacului terorist de la San Bernardino a explicat că nu le stă în fire teroriştilor să păstreze informaţii valoroare în iPhone-uri: „De ce ar salva cineva contacte vitale legate de un atac pe telefon la care ştiu că poate fi furnizat acces?”.

Tot astăzi, aflăm că în spatele accesării în siguranţă a iPhone-ului nu se află compania israeliană Cellebrite, aşa cum se zvonea, ci un grup de hackeri independenţi. Aşadar, cel puţin pentru moment, iPhone-ul din cazul San Bernardino, pe seama căruia au fost dezvoltate atât de multe discuţii, s-a dovedit a fi nefolositor în ancheta FBI.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!