More

  FBI nu a găsit încă ceva semnificativ în iPhone-ul din cazul San Bernardino

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Un raport dat publicităţii în această dimineaţă de surse din interiorul FBI arată că, iPhone-ul din cazul San Bernardino nu ascundea nicio informaţie „semnificativă”, care să fie de folos în anchetă.

  Totuşi, Biroul Federal de Investigaţii va continua să analizeze conţinutul de pe iPhone-ul 5C în cauză, dar cel puţin pentru moment nu au fost descoperite informaţii care să prezinte interes.

  La începutul acestei luni, FBI a declarat presei că nu ştie dacă iPhone-ul din cazul San Bernardino este de fapt folositor şi că era „prea devreme” să fie trasă o concluzie. În plus, organizaţia guvernamentală a adăugat că nu ştia dacă va face sau nu publice rezultatele examinării.

  În luna februarie, soţul unei persoane care a supravieţuit în urma atacului terorist de la San Bernardino a explicat că nu le stă în fire teroriştilor să păstreze informaţii valoroare în iPhone-uri: „De ce ar salva cineva contacte vitale legate de un atac pe telefon la care ştiu că poate fi furnizat acces?”.

  Tot astăzi, aflăm că în spatele accesării în siguranţă a iPhone-ului nu se află compania israeliană Cellebrite, aşa cum se zvonea, ci un grup de hackeri independenţi. Aşadar, cel puţin pentru moment, iPhone-ul din cazul San Bernardino, pe seama căruia au fost dezvoltate atât de multe discuţii, s-a dovedit a fi nefolositor în ancheta FBI.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.