More

  Apple a recuperat 40 de milioane de dolari din aurul strâns prin programul de reciclare

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Al 9-lea raport anul Environmental Responsability al Apple sumarizează munca companiei în ceea ce priveşte cele 3 priorităţi pe care le are aceasta: energia regenerabilă, materiale şi procese mai sigure şi resurse de conservare.

  Ca parte din cele 3, compania a dezvăluit faptul că, programul de reciclare de anul trecut a recuperat 40 de milioane de kilograme de materiale, Business Insider notând faptul că, asta ar include până la o tonă de aur din telefoanele şi computerele vechi, adică aproximativ 40 de milioane de dolari.

  Potrivit Fairphone, un grup centrat pe lanţurile de furnizare de electronice, un smartphone foloseşte în media 30 de miligrame de aur, majoritatea în circuite şi alte componente interne. Apple reciclează milioane de iPhone-uri şi alte calculatoare care au bucăţele de aur în ele.

  Este posibil ca, Apple să fi reciclat şi câteva Apple Watch-uri din aur, care au fost estimate la peste 50 de grame de aur de 18K. Dar, este greu să îţi imaginezi că persoane care au cheltuit peste 10.000 de dolari pe un Apple Watch ar returna smartwatch-ul la Apple pentru reciclare în mai puţin de un an de zile.

  Peste 1.300.000 de kilograme de cupru a fost reciclat, care valorează 6 milioane de dolari, împreună cu argint, nichel, aluminiu, oţel, zinc, cobalt, sticlă, plastic şi alte materiale.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.