More

  Huawei lansează Huawei VR, primul dispozitiv de realitate virtuală al companiei

  Huawei a lansat dispozitivul Huawei VR, alăturându-se marilor companii precum Samsung, LG, HTC şi Sony pe segmentul dispozitivelor de realitate virtuală.

  Huawei VR atacă exact segmentul de piaţă vizat de Samsung şi este un competitor direct al dispozitivului Gear VR. La fel cum Gear VR a fost lansat şi promovat la pachet cu flagship-ul Galaxy S7 şi S7 Edge, compania Huawei îşi promovează noul produs alături de noile smartphone-uri lansate, Huawei P9 şi P9 Plus.

  Huawei VR şi Gear VR seamănă foarte mult între ele, pornind de la design şi ajungând până la funcţionalitate. Noul dispozitiv este capabil să redea filme realizate la 360 de grade, cât şi rularea unor jocuri pentru realitate virtuală.

  Ca şi dispozitivul Gear VR, Huawei VR are un trackpad în partea dreaptă, un buton de revenire la meniul anterior deasupra trackpad-ului, iar deasupra o rotiţă care reglează focalizarea. După cum spuneam, sunt aproape identice şi foarte greu de deosebit, fără să vezi că pe unul scrie Samsung, iar pe celălalt scrie Huawei.

  Diferenţa majoră între cele două dispozitive este că, Huawei VR funcţionează numai cu Huawei P9 şi Huawei P9 Plus, ceea ce înseamnă că este singurul dispozitiv de realitate virtuală care foloseşte un USB tip C şi nu un port micro USB.

  Vom reveni cu detalii legate şi de specificaţiile tehnice cu care Huawei VR a fost „înzestrat”. Momentan, Huawei nu a oferit niciun detaliu despre disponibilitate şi preţ.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here