More

  Laptopul de 15 inchi de la LG împrumută din design-ul MacBook Air

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi informaţii indică faptul că Apple va lansa anul acesta o serie de MacBook-uri ultra-subţiri, iar noul laptop Gram de 15 inchi de la LG ne oferă o primă impresie asupra a cât de elegant ar putea fi acestea.

  Împrumutând masiv din design-ul MacBook/MacBook Air, dispozitivul Core i5 sau i5 cântăreşte doar un kilogram, jumătate din greutatea MacBook Pro de 15 inchi.

  Am auzit prima dată despre planurile Apple de a lansa versiunile de 13, respectiv 15 inchi, ale design-ului MacBook de 12 inchi, informaţii reluate luna trecută şi încă o dată astăzi. Am văzut, de asemenea, o serie de randări care ne prezintă modul în care ar putea arăta dispozitivul.

  Specificaţiile LG duc lipsă de unele elemente grafice ale MacBook Pro de 15 inchi, cu un ecran de 1920 x 1080 şi card de grafică integrat, dar este un semn destul de încurajant despre ce poate fi făcut.

  Un utilizator a sesizat pe site-ul LG faptul că nu doar că a fost împrumutat design-ul de la Apple, se pare că au fost împrumutate şi unele screenshot-uri Mac: se arată rulând OS X, Final Cut Pro şi Logic Pro.

  Mai multe informaţii puteţi sesiza şi voi din imaginile de mai jos.

  laptop LG 1 laptop LG 2

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.