More

  Apple lansează noile MacBook-uri ultra-subţiri în a doua parte a anului 2016

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Dacă vă făceaţi probleme că nu s-a mai auzit nimic în ultima perioadă despre următoarea serie de MacBook-uri de la Apple, ei bine, treptat încep să apară noi informaţii, care indică faptul că noile laptopuri ultra-subţiri s-ar putea lansa în a doua parte a acestui an.

  La începutul acestui an, Digitimes a anunţat că noile MacBook-uri vor lua locul vechii generați de MacBook Air și vor fi lansate undeva înainte de luna iulie, având ecrane de 13 inchi, respectiv 15 inchi.

  O nouă relatare a celor de la Digitimes sugerează că, MacBook-urile nu vor fi disponibile pe piață până în cea de-a doua jumătate a anului 2016, în vreme ce un anunț făcut de cei de la WWDC spune că, bine ar fi ca Apple să lanseze MacBook-urile mai devreme.

  Noile MacBook-uri ultra-subțiri vor avea încorporat un nou design al balamalelor, care au fost create prin injectarea metalului în matriță. Aceeaşi companie care furnizează materiale necesare producţiei de laptopuri de către compania Microsoft, furnizează materialul pentru injectarea în matriţă şi gigantului Apple. Ultimele zvonuri indică faptul că, furnizorul principal de astfel de materiale este Amphenol.

  Mai sunt și alte referiri cu privire la MacBook-uri, cum ar o fi schimbarea majoră a porturilor de conectivitate. Dar nu va fi un singur port, ca la Retina MacBook, însă se zvoneşte că, noile MacBook-uri vor avea porturi USB-C pe ambele părți ale laptop-ului.

  Noile modele vor veni în două culori, Gold și Rose Gold. Totuși, este neclar cum își va numi Apple noile produse.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.