More

  Sony readuce Stamina Mode prin programul Xperia Beta

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Sony a făcut o treabă foarte bună aducând sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow pe multe dintre dispozitivele sale Xperia.

  Utilizatorii Xperia care rulează Marshmallow par să fie destul de mulţumiţi cu update-urile lor, dar una dintre cele mai bune funcţii software ale companiei a fost anulată o dată cu trecerea la Android 6.

  Stamina Mode, funcţie Sony care datează încă din anul 2013, opreşte aplicaţiile neautorizate să ruleze în background, astfel salvând un procent destul de mare din durata de viaţă a bateriei.

  Sony spunea acum ceva vreme că această funcţie interfera cu Doze Mode, aşa că a fost nevoită să o înlăture o dată cu Android Marshmallow. Din fericire, compania a confirmat că funcţia va reveni pe dispozitivele mobile Xperia în curând. Sony spune că, funcţia va fi în curând disponibilă pentru membri programului Xperia Beta „undeva în viitorul apropiat”, deşi nu este menţionată nicio dată exactă de lansare.

  „Stamina Mode se întoarce. Veşti bune. Una dintre cele mai solicitate funcţii se întoarce pe dispozitivele Xperia care rulează Marshmallow: Stamina mode.

  Nu avem programată o dată de lansat, dar funcţia va fi cu siguranţă disponibilă pentru membrii programului Xperia Beta în viitor. Dorim să vă mulţumim pentru răbdare şi feedback-ul constant. Vocea voastră este esenţială pentru dezvoltarea unui software mai bun.”, se arată în mesajul transmis oficial de compania Sony.

  Trebuie precizat că, Google nu permite sistemelor de operare să interfereze cu modul în care lucrează Doze, aşa că versiunea relansată a Stamina Mode ar putea fi puţin diferită faţă de versiunea pe care o ştiai până acum.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.