More

  LG anunţă Rolly Keyboard 2, tastatura flexibilă pentru LG G5-ul tău

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Vara trecută, LG a lansat Rolly Keyboard, o tastatură flexibilă cu Bluetooth, creată pentru a fi productivă şi portabilă. Anul acesta, aşa cum era firesc, LG anunţă un upgrade la această tastatură, Rolly Keyboard 2.

  Tastatura flexibilă Rolly Keyboard 2 este uşor de depozitat şi se împachetează extrem de rapid. Aceasta primeşte o serie de îmbunătăţiri în comparaţie cu predecesoarea sa, iar produsul final oferă suport pentru trei dispozitive, în comparaţie cu tastatura iniţială care ofere suport doar pentru două dispozitive.

  Preţul unei tastaturi Rolly Keyboard 2 este de aproximativ 110 dolari, iar pentru moment este comercializată doar pe plan intern, dar asta nu înseamnă că pe parcursul anului nu vom asista la o lansare la nivel internaţional.

  În imaginile de mai jos, cei dornici să îşi achiziţioneze tastatura Rolly 2 pot vedea cum se împachetează şi despachetează aceasta, dar mai ales cum poate fi conectată la flagship-ul companiei LG, LG G5, a cărei poveste o puteţi descoperi urmărind campania Orange Smartphone Tester.

  rolly keyboard 2

  Ce părere ai depre Rolly Keyboard 2? Consideri utilă şi necesară o astfel de tastatură? Unde crezi că ar trebui utilizată aceasta? Lasă-ne opinia ta în secţiunea de comentarii de mai jos!

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.