More

  Moto G4, primul smartphone Moto sub brandul Lenovo, se lansează în 2016

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  În urmă nu cu mult timp, am auzit pentru prima dată de Moto G4 şi Moto G4 Plus şi prevedeam că nu va mai dura foarte mult timp până când vor apărea primele imagini cu primul smartphone Moto lansat sub brandul Lenovo.

  Ei bine, ziua primelor imagini cu Moto G4 a venit, iar surse neoficiale ne oferă posibilitatea să vedem cum va arăta dispozitivul mobil atât din faţă, cât şi din spate.

  Primul dispozitiv Moto sub brandul Lenovo este planificat să fie lansat în 2016, iar aşa cum putem observa din imaginile de mai jos, modulul de cameră va fi complet schimbat, telefonul va avea 2 senzori neidentificaţi deasupra lentilelor de cameră şi un LED flash dedesubtul acesteia.

  S-ar părea că, spatele dispozitivului mobil va fi din plastic cauciucat, iar camera va fi protejată de sticlă (sperăm să fie chiar Sapphire Glass). Încă este învăluită în mister capacitatea camerei, mai ales pentru că poziţionarea acesteia este destul de ciudată.

  Moto-G4-front-and-back-leak-840x548

  Un alt aspect foarte interesant este butonul home, care are o formă pătrată, lângă acesta fiind prezent un mic senzor pentru microfon, aşa cum nu am mai văzut până acum la alte telefoane mobile. Desigur, am putea să ne înşelăm, iar acel senzor să fie, de fapt, un LED pentru notificări, dar va trebui să mai aşteptăm o vreme până să primim aceste detalii.

  Mai mult decât atât, se pare că, Moto G4 va avea implementat şi un senzor de amprentă, dar nu putem observa încă niciun detaliu legat de porturile USB sau speakere. Deşi ne-am fi aşteptat ca sigla Lenovo să apară undeva pe smartphone, se pare că, sigla Motorola rămâne în joc, logo-ul „M” fiind prezent atât pe spatele dispozitivului în zona de mijloc, cât şi în colţul din stânga-sus pe faţă.

  Ce părere ai despre noul Moto G4? Crezi că influenţa Lenovo este foarte vizibilă?

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.