More

  Google confirmă că Android N oferă suport pentru 3D Touch

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google a confirmat că noua funcţie Android N, numită Louncher Shortcuts va funcţiona pe display-uri sensibile la presiune, precum cele de pe versiunile Huawei Mate S.

  De vreme ce capacitatea de a recunoaşte sensibilitatea la presiune a apărut pentru prima dată o dată cu Android 1.0 şi a fost funcţională de la nivelul 5 API, Google a găsit o modalitate utilă prin care să o implementeze.

  Aşadar, este posibil să vedem un Nexus 2016 cu display sensibil la presiune? Cine ştie, poate. În plus, încă nu putem confirma dacă versiunea Nexus a anului va veni de la Huawei sau de la HTC.

  Vom vedea dacă Nexus 2016 va veni sau nu cu 3D Touch, dar cert este că, Google a confirmat că noua funcţie Launcher Shortcurts va funcţiona pe display-urile sensibile la presiune, lucru ce înseamnă că dezvoltatorii pot crea aplicaţii şi gesturi pentru a se folosi de capacitatea aceasta pe oricare dintre dispozitivele compatibile.

  Din păcate, lista de dispozitive compatibile cu display-uri Force Touch este destul de limitată la această oră, printre telefoane numărându-se Huawei Mate S, Vernee Apollo şi ZTE Axon mini, iar niciunul dintre aceste s-ar părea că nu vor trece prea curând la Android N.

  De vreme ce suportul va fi acolo, am putea paria pe display-uri sensibile la presiune pe Nexus sau orice alt dispozitiv ce va primi Android 7.0 mai târziu anul acesta. Între timp, ne putem baza pe alternativele „Force Touch” pe care le avem deja, precum apăsare îndelungată şi gesturi.

  Crezi că Force Touch este necesar pe Android? Cum crezi că ar putea fi implementată această funcţie?

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.