More

  Brăţară Apple Watch care îţi încarcă dispozitivul nu va mai exista

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Utilizatorii Apple Watch care visau că la un moment dat vor avea posibilitatea să îşi achiziţioneze o brăţară care încarcă ceasul inteligent, primesc o veste rea: accesoriul nu va mai fi produs.

  În această perioadă a anului trecut, un producător de accesorii a descoperit un port ascuns pe Apple Watch şi a decis să creeze un produs care ar fi putut să încarce dispozitivul wearable cu până la 150%.

  Anul acesta, în urmă cu doar câteva zile, Reserve Strap, compania care a conceput brăţara, a oferit vestea cea rea pe website-ul oficial.

  S-ar părea că, dispozitivul nu va mai putea fi creat pentru că „un bug interferează cu comunicarea dintre accesorii şi Apple Watch”, motiv pentru care Apple a suspendat utilizarea portului până când va dezvălui un program MFi oficial pentru ceas.

  Chiar şi cu această anulare a Reserve Strap de 250 de dolari, pe baza celor mai recente dezvoltări, produsul nu avea oricum o soartă sigură. Compania nu a reuşit nici măcar să respecte numărul livrărilor din noiembrie 2015 şi a afectat şi precomenzile pentru primul trimestrul din 2016.

  Ceea ce ştim sigur este că, Apple păstrează Apple Watch viu ca produs, iar bazat pe cererile de brevet, vom ajunge probabil să vedem brăţări inteligente în viitor, cu sistem de încărcare pentru baterie şi chiar funcţii de notificare.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.